Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kaza sonrası cinayet!

        Van'da meydana gelen kazanın ardından çıkan kavgada 1 kişi aldığı kurşun ve bıçak darbesiyle hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

        Seyit Fehim Arvasi Mahallesi Niyazi Türkmen Anadolu Lisesi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, iş yerlerinden evlerine giden Cahit, Raif Enginbaş, Mehmet Şirin Tok isimli şahısların içinde bulunduğu araca, N.D. isimli şahıs ile isimleri öğrenilemeyen 3 kişinin içinde bulunduğu araç çarptı. Daha sonra araçlarından çıkan şahıslar tartışmaya başladı.

        Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Cahit Enginbaş, vücudundan aldığı 2 kurşun ve 9 bıçak yarası ile ağır yaralanırken, Raif Enginbaş ve Mehmet Şirin Tok ise hafif yaralandı. Cahit ve Raif Enginbaş çevreden geçen vatandaşların yardımı ile Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Mehmet Şirin Tok ise 112 sağlık ekipleri tarafından Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Cahit Enginbaş, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamazken, olay sonrası firar eden N.D. polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı belirtildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa