Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Bu yolun yeniden düzenlenmesi lazım

        Başakşehir'de 13 kişinin kaza nedeniyle hayatını kaybettiği yerde hafriyat taşıyan kamyonlar çarpıştı. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı ancak kamyonlarda maddi hasar meydana geldi. Sürücüler, trafik ışıklarından ve yolun düzenlenmemesinden şikâyet etti.

        Edinilen bilgiye göre, Nihat Sarılı'nın kullandığı 34 HOM 51 plakalı hafriyat yüklü kamyon, trafik ışıklarından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Lojistik Destek Merkezi'ne dönerken, Altınşehir istikametinde seyreden Bülent Taşkın yönetimindeki 34 POH 36 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza nedeniyle kamyonlar maddi hasar oluştu. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi temizlik elemanları, yoldaki parçaları temizledi. Polis ise kazaya ilişkin incelemelerde bulundu. Kamyon sürücüsü Nihat Sarılı, trafik ışıklarının yanma süresinden yakındı. Yolda düzenleme yapılmasını isteyen Sarılı, "Burası kazaya müsait bir nokta. Bu kazaları önlemek için çare bulunmalıdır." dedi.

        Kazazedelerin yardımına koşan vatandaşlar da geçtiğimiz günlerde 13 kişinin öldüğü kazayı hatırlatarak, "Trafik ışıkları kısa yanıyor. Rampadan inen araçlar durmakta zorlanıyor. Bu yolun yeniden düzenlenmesi lazım" diye konuştu.

        CHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa