Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yozgat'ta feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

        Şarampole yuvarlanan aracın sürücüsü öldü, çalan telefonunu trafik polisi açtı. Polis, telefondaki kişiye, sürücünün yaralı olarak hastaneye kaldırıldığını söyledi.

        Çiğdem YILMAZ/ YOZGAT (AHT)

        Yozgat'ta Muslubelen yokuşunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Mehmet Çiftçi (62) yönetimindeki 66 AH 569 plakalı minibüs uluslararası E-88 karayolu Muslubelen mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Araç sürücüsünün yaşamını yitirdiği kazada eşi ve kızı da ağır yaralandı.

        Şehir merkezinden merkeze bağlı Yortan Köyü'ne gitmekte olan Mehmet Çiftçi (62) yönetimindeki 66 AH 569 plakalı minibüs uluslararası E-88 karayolu Muslubelen mevkiine geldiğinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce takla attı, daha sonra da yolun sağındaki şarampole yuvarlandı. Sürüklenen araçtan dışarı fırlayan araç şoförü Mehmet Çiftçi olay yerinde yaşamını yitirirken, minibüs içerisinde bulunan eşi Zülehya Çiftçi (59) ve kızı Selma Cansever (31) ağır yaralandı. Yaralılar Yozgat Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

        ÖLEN ŞOFÖRÜN TELEFONU ÇALINCA

        Kaza yerine gelen nöbetçi savcının talimatı ile olay yerinde bulunan Sivil Savunma ekipleri yan yatmış durumdaki minibüsü vinç yardımıyla havaya kaldırarak altında kalan olup olmadığını kontrol etti.

        Polislerin çalışması sırasında, kaza yerinde cansız bedeni bulunan Mehmet Çiftçi'nin cep telefonu çaldı. Telefonu açan polis memuru öldüğünü söyleyemediği Çiftçi'nin trafik kazası geçirdiğini, hafif sıyrıkları bulunduğu için Yozgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığını söyledi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa