Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Karakolda intihar mı etti?

        İzmir'in Buca ilçesinde, eski nişanlısını rahatsız ettiği şikayeti üzerine ifade için gözaltına alınan Özcan Kurtuluş'un (24), karakolun bekleme odasında kemeriyle kendini pencere korkuluğuna asarak intihar ettiği öne sürüldü.

        Olay, Şirinyer semtinde meydana geldi. 155 Polis İmdat hattını arayan Müzeyyen U. (27), ayrıldığı nişanlısı Kurtuluş'un, evinin önünde kendisini rahatsız ettiğini öne sürerek şikayetçi oldu. Harekete geçen polis, belirtilen adrese giderek Kurtuluş ve Müzeyyen U'yu Şirinyer Polis Merkezi'ne götürdü.

        Karakolda genç kızın avukat nezaretinde ifadesi alındığı sırada bekleme odasında tutulan Kurtuluş'un, pantolon kemeriyle kendini pencere korkuluğuna astığı iddia edildi. Asılı halde gören polisler, hemen cankurtaran çağırdı. Karakola gelen sağlık görevlileri, Özcan Kurtuluş'un öldüğünü belirledi.

        Tekstil atölyesi sahibi olduğu öğrenilen Kurtuluş'un, işyerinde çalışan Müzeyyen U. ile bir süre nişanlı kaldığı, daha sonra ayrıldıkları ve kızın da işi bıraktığı belirtildi. Kurtuluş'un cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili olarak başlatıldı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa