Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Suçüstü yakalanınca ortalığı birbirine kattılar

        Samsun'da tırnakçılık yöntemiyle hırsızlık yaptığı öne sürülen zanlılar, suçüstü yakalanınca ortalığı birbirine kattı.

        Edinilen bilgiye göre, Kale Mahallesi Kaplanağa Sokak üzerinde bir gelinlik ve çeyiz satış noktasına gelen çocuklu 4 bayan, malzeme alma bahanesiyle işyeri sahibi K.T.'yi oyaladı. Para veren ve daha sonra üstünü alan kadınlar, satın aldıkları ürünü almaktan vazgeçtiklerini belirterek paralarını geri istedi.

        Zanlılar, para üstünü alırken 50 TL'yi tırnakçılık yöntemiyle çaldılar. İşyeri sahibi, durumu fark edince zanlıları işyerinden bırakmayarak yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri zanlıları gözaltına aldı. Polise direnen bayanlar, işyeri sahibi ve polisle tartıştı. Sokak ortasına tuvalet ihtiyaçlarını yapıp, iğrendirme yöntemiyle polisten kurtulmak isteyen zanlılar tüm girişimlerine rağmen başarılı olamazken, görüntü alan basın mensuplarına da bıçak çekerek saldırdı.

        Polisin müdahale ettiği bayanlar, zorla polis otosuna götürüldü. Çevrede toplanan vatandaşlar ise taşkınlık yapan bayanları meraklı bakışlarla izledi. Şikayetçi olan işyeri sahibi ve hırsızlık zanlısı bayanlar polis merkezine götürüldü.

        İHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa