Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Polisi çekiçle öldürmek istedi

        Isparta'da bir polis memuru, evinde uyuduğu sırada, eşinin akrabası olduğu belirtilen ve psikolojik rahatsızlığı bulunduğu ileri sürülen bir kişi tarafından başından çekiçle yaralandı. Polis memuru, eşi ve komşularının yardımıyla, kendisini yaralayan kişiyi kelepçeleyerek, etkisiz hale getirdi.

        Çünür Mahallesi TOKİ evlerinde oturan polis memuru Ayhan Çetinkaya, gece görevini tamamlayarak sabah evine döndü ve yattı. Bu arada, İzmir'den bugün geldiği bildirilen eşinin akrabası ve psikolojik rahatsızlığı bulunduğu belirtilen Sinan Sökmen (24), yattığı odaya girerek elindeki çekiçle Çetinkaya'nın başına vurdu.

        Başına aldığı darbeyle uyanan polis memuru Çetinkaya, Sökmen'i etkisiz hale getirmeye çalıştı. Yaklaşık yarım saat süren mücadelenin ardından polis memuru Çetinkaya, eşi ve komşularının yardımıyla Sinan Sökmen'i kelepçeleyerek, etkisiz hale getirdi.

        Olayda yaralanan polis memuru Ayhan Çetinkaya Gülkent Devlet Hastanesi'ne, kolundan yaralanan Sinan Sökmen ise SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Polis memurunu hastanede ziyaret eden Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

        AA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa