Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Arkadaş vahşeti

        Gaziantep'te, iki gündür kendisinden haber alınamayan 21 yaşında bir genç, bıçaklandıktan sonra yakılarak öldürülmüş olarak bulundu. Gencin yaklaşık 10 gün önce askerden geldiği öğrenildi.

        Yusuf KILIÇ / GAZİANTEP (AHT)

        Gaziantep'te, iki gündür kendisinden haber alınamayan 21 yaşında bir genç, önce bıçaklanıp, sonra yakılarak öldürülmüş olarak bulundu. Gencin yaklaşık 10 gün önce askerden geldiği öğrenildi.

        Alınan bilgiye göre, 10 gün askerlik görevini tamamlayarak Gaziantep'e dönen Mehmet Bulut (21), geçtiğimiz Pazar günü evden çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. Aradan iki gün geçtikten sonra Bulut'un yakınları polise başvurarak çocuklarının kayıp olduğunu belirtti.

        Dün sabah saatlerinde korkunç gerçek ortaya çıktı. Mehmet Bulut'un yakın arkadaşı olduğu öğrenilen Ökkeş Çelik, Polise giderek arkadaşını öldürdüğünü ve boşluk bir arazide yaktığını itiraf etti. Polis, Ökkeş Çelik'in ifadesi doğrultusunda Şehitkamil İlçe Jandarma ekipleri ile irtibata geçti. Jandarma ekipleri, yaptıkları aramalarda, Atalar köyü yakınlarındaki taşlık mevkiinde bıçaklanmış ve yakılarak öldürülmüş vaziyette Mehmet Bulut'un cesedini bulundu.Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Bulut'un cesedi otopsi yapılmak üzere Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

        Çelik'in ifadesinde, "Mehmet askerden yeni gelmişti. Bizim evde otururken sara hastası olan annem baygınlık geçirdi. Ambulans çağırmak için dışarı çıktım, geri döndüğümde annemin göğüsleri ile mahrem bölgesinin açık olduğunu gördüm. O an bir şey demedim ve annemi ambulansla hastaneye kaldırdık. Ancak en yakın arkadaşımın anneme tacizde bulunmasını kabul edemedim ve intikamını almak için plan yaptım. Olayın üzerinden bir hafta sonra geçtikten sonra Mehmet'i bildiğim güzel bir yer var. Oraya gidip haşhaş ekelim" diye dağlık alana götürdüm. Orada önce kafasına taşla vurdum, sonra yanımda götürdüğüm bıçakla öldürdüm. Daha sonra da üzerine tiner dökerek yaktım" dediği öğrenildi.

        Ökkeş Çelik'in, sorgusu devam ederken,öldürülen Mehmet Bulut'un cenazesi de yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere ailesine teslim edildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa