Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 'Aile boyu dehşet' iddiası

        Antalya'da 14 yaşındaki D.S. adlı kız çocuğunun, halen Suriye vatandaşı olması nedeniyle soyadı farklı olan öz ağabeyi Ç.C.U'nun (22)tecavüzüne uğradığı ve hamile kaldığının ortaya çıkmasıyla ilgili soruşturma Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince devam ediyor.

        Ailesi tarafından evden uzaklaştırılan ve halen firari durumda bulunan tecavüz zanlısı ağabeyin yakalanması için çalışmalar devam ederken, hamile kalan 14 yaşındaki D.S'nin 6 aylık bebeğini düşürdükleri öne sürülen kız çocuğunun gözaltına alınan annesi A.E. ile teyzesi S.T, polise ifade verdi.

        Polisteki sorgularının ardından savcılığa sevk edilen iki kız kardeş, savcılık tarafından, ''Çocuk düşürmek'' suçlamasıyla tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. A.E. ve S.T çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuksuz yargılamak üzere serbest bırakıldı.

        Öte yandan anne karnında düşürüldüğü tespit edilen 6 aylık ceninin de ayrıntılı inceleme için savcılık tarafından İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği öğrenildi.

        Antalya'da yaşayan 14 yaşındaki kız çocuğunun, ağabeyinin tecavüzü sonucu hamile kaldığı, bebeğinin annesi ve teyzesi tarafından düşürüldüğü, ölen bebeğin de bir tarlaya gömüldüğü belirlenirken, olayın kız çocuğunun ablasının ihbarı sonucu ortaya çıktığı iddia edilmişti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa