Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Utanmaz komşu

        Ahmet ÜNSAL / MANİSA (AHT)

        Manisa'daki ablasını ziyarete gelen 14 yaşındaki N.D., evde uyuduğu sırada ablasının komşusu İbrahim O. tarafından fiili livataya uğradı. Zanlı tecavüzü cep telefonu ile kaydetip olayı kimseye anlatmaması için tehdit etti. Kızın ablasının ihbarı üzerine gözaltına alınan İbrahim O. (39) tutuklandı.

        Olay, Manisa'nın Lalelik Mahallesi'nde yaşandı. Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde yaşayan N.D. (14) isimli öğrenci, yaz tatilini geçirmek üzere Manisa'da çalışan ablası Ebru D.'nin yanına geldi. Ablası Ebru D., üst kat komşusu İbrahim O.'nun eşi Emine O. ile birlikte sabah erkenden işe gitti. İddiaya göre eşi ve alt komşusunun işe gitmesini fırsat bilen İbrahim O., öğle saatlerinde elinde bıçakla Ebru D.'nin evine, açık bırakılan balkon kapısından girdi. N.D.'nin yatağına giren İbrahim O. bağırmak isteyen kızı bıçak göstererek susturdu. İbrahim O., daha sonra genç kıza fiilli livatada bulundu. İbrahim O., tecavüz olayını kendisine ait cep telefonuyla görüntüledi. Zanlının, tecavüz ettiği genç kıza, "Bu olayı kimseye söylersen görüntüleri internete veririm, herkese rezil olursun" tehdidinde bulunduğu öne sürüldü.

        GÖRÜNTÜLER ZANLININ EVİNDE BULUNDU

        Olayın şokunu üzerinden atan N.D., ablasını arayarak "Yetiş abla zor durumdayım" diyerek yardım istedi. İşyerinden izin alarak eve gelen abla Ebru D., olayı öğrenir öğrenmez polise ihbarda bulundu. Asayiş Şubesi'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, tecavüz olayını gerçekleştirdiği iddia edilen İbrahim O.'yu gözaltına aldı. Genç kızın ifadesinden yola çıkan polis, cep telefonu ile çekilen hafıza kartına ulaşmak için evde geniş çaplı aramada bulundu. Ekipler, televizyonun altına gizlenmiş hafıza kartını bulup içindeki tecavüz görüntülerini CD'ye aktararak savcılığa delil olarak sundu.

        Genç, kız ifadesine başvurulduktan sonra ailesine teslim edilirken İbrahim O. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. İbrahim O., adliyeden çıkarılırken, "Bana komplo kuruldu. Ben böyle bir şey yapmadım" dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa