Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Genç kaleci cinayet kurbanı

        Mehmet AL / ALANYA (AHT)

        Alanya Tosmur Beldesi Ömer Koparan Caddesi üzerinde motosikletiyle seyir halinde olan Mehmet Tosun'u durduran Gökhan Demirok (28), "Neden motosikleti aşırı süratli kullanıp gürültü yapıyorsun" diye uyardı. İkazın ardından ikili arasında yaşanan tartışma kavgay dönüştü. Daha sonra olay yerinden ayrılan Tosun, iddiaya göre arkadaşı Emir Suphi Akan'a telefon açarak darp edildiğini yardıma gelmelerini söyledi.

        Bunun üzerine Emir Suphi Akan, arkadaşları Mehmet Haşim Halhallı (24) ve Erdinç Güven ile birlikte olayın yaşandığı yere geldi. Erdinç Güven ve Emir Suphi Akan, Gökhan Demirok'a saldırdı. Suratına darbe alan Demirok belinden çıkarttığı silahı doğrultunca Güven ve Akan olay yerinden kaçtı. Arıkanlar Gıda Amatör Futbol Takımı'nda kaleci olan Mehmet Haşim Halhallı ise silahı almak amacıyla Demirok'un arkasından beline sarılınca boğuşma yaşandı. İki kişi boğuşurken yere düşen silah patladı. Silah sesinin ardından Halhallı da olay yerinden kaçmaya başladı.

        ARKASINDAN 2 EL ATEŞ ETTİ

        Halhallı'nın kaçtığını gören Demirok 2 el ateş etti. Demirok'un silahından çıkan mermilerden biri genç kalecinin sırtından kalp hizasına isabet etti. Halhallı kanlar içinde yerde kalırken Gökhan Demirok olay yerinden kaçtı. Silah sesini duyan arkadaşları geri geldiklerinde Halhallı'nın öldüğünü görüp ile 155 Polis İmdat telefonunu aradı. Olay yerine giden Alanya Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipleri ölen arkadaşlarını başında bekleyen Tosun, Akan ve Güvenç'i Polis Merkezi'ne götürdü.

        Olay yerinden kaçan zanlı ise kullandığı Browning marka silahı ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu sürerken, Arıkanlar Gıda Amatör Futbol Takımı'nda kaleci olan gencin cesedine otopsi yapılacağı belirtildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa