Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Havalar nasıl olacak?

        HAVA SICAKLIĞI: Ülkemiz genelinde 2 ila 4 derece artacak.

        RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeybatı, güneydoğu kesimler ile Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette; yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetli olarak esecek.

        HABERTURK.COM'UN HAVA DURUMU SAYFASINA BAKMADAN PROGRAM YAPMAYIN

        METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

        Ülkemizin kuzey kesimlerinde sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde görülecek olan yağışların; Rize, Artvin ve Ardahan çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (lokal dolu yağışı, kuvvetli rüzgar, yıldırım, ani sel, su baskını ve heyelan vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

        BÖLGELERİMİZDE HAVA

        MARMARA: Bölgenin doğusu parçalı bulutlu, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek. Sabah saatlerinde doğusunda sis görülecek.

        EGE: Bölgenin iç kesimleri parçalı bulutlu, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

        AKDENİZ: Bölgenin iç ve doğu kesimleri parçalı bulutlu, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

        İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık zamanla kuzeyi Parçalı ve çok bulutlu geçecek.

        BATI KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu,öğleden sonra Sinop, Bolu, Karabük ve Kastamonu çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

        ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

        DOĞU ANADOLU: Bölgenin kuzey ve batısı parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinde Erzincan çevreleri ile öğleden sonra bölgenin kuzeyi (Erzurum, Erzincan, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır) kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu geçecek. Yağışların; Ardahan çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa