Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (29 Mayıs 2017)

        Haftamız Ay, Yengeç burcundayken evimize ve ailemize odaklanarak başlıyor. Bugün devreye giren Mars-Satürn karşıtlığıyla enerjimizin, koşullar ve çevre tarafından engellendiğini görebiliriz. Girişimlerimizin zorlandığına şahit olabiliriz. Bazı işlerimizde sonlanmalar oluşabilir. Tehlikeli aktivite ve durumlardan kaçınalım.

        ASTROLOJİ SAYFASINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişimsel işleriniz için uğraşılarınızda sorunlara açık olabilirsiniz. Engellendiğinizi düşünebilir ve öfkenizi yakın çevrenizdeki insanlardan çıkarabilirsiniz.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda problemler oluşabilir. Borç almayın, borç vermeyin, riskli yatırımlardan kaçının. Para dengenizi oluştururken bazı engeller oluşabilir.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İlişki sıkıntılarına ve sonlanmalarına dikkat etmelisiniz. Bazı girişimleriniz, özel ilişkileriniz yüzünden engellenebilir. Haftanız parasal konularla başlıyor.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyerinizde enerjinizi doğru yönlendiremeyebilirsiniz. Engellerle karşılaşabilirsiniz. Öfkenizi içinizde tutmaktansa ilginizi başka alanlara kaydırın.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınız ve sosyal çevreniz arasında zorlanmalar oluşabilir. İlişkilerinize dikkat edin. Fikirlerinizden bahsederken arkadaşlarınızı üzebilirsiniz.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ailevi sorumluluklarınız, iş hayatınızdaki girişimlerinizi bloke edebilir. Bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Aile hayatınızda çekişmeler de devrede olabilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bazı girişimleriniz yakın çevre sorumluluklarınız yüzünden engellenebilir. Önemli işlerinizdeki sıkıntılar üzerinizde gerginlik ve öfkeye neden olabilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, parasal konularda zorlanmalara dikkat etmelisiniz. Beklediğiniz bir parayı tahsil edemeyebilir veya para dengesini kurmakta zorlanabilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınıza ve ilişkilerinize dikkat edin. Hayat sorumluluklarınız, ortaklı işlerinizde engelleri karşınıza getirebilir. Bu hafta dış ortamlar ilginizi çekecek.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sağlığınıza ve iş hayatınıza dikkat edin. Bazı girişimlerinizde sorunlara açık olabilirsiniz. Aile hayatınızdaki zorlanmalar enerjinizin düşmesine yol açabilir.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel ilişkilerinize dikkat edin. Sosyal çevre sorumluluklarınız aşka harcayacağınız enerjiyi engelleyebilir. İlişkilerinizde bazı sorunlar oluşabilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda, anne-babanız arasındaki zorlanmalara dikkat edin. Kariyeriniz ve aileniz arasında kalabilirsiniz. Aşk hayatınıza özen göstermelisiniz.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa