Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlendiler

        Şişli Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evliliklerini unutulmaz kılmak isteyen 14 çifte nikah kıydı. Şişli Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenen törene katılan Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, bu güzel günde evlenecek çiftlerin yanlarında olduklarını söyledi.

        Dürdane ve Akın Denizci çiftinin mutluluklarına "Evet" cevabı vermesinin ardından nikahlarını kıyan Başkan İnönü, şöyle konuştu:

        "Gelinle damada sormanız gerek, onların mutlu gününde paylaşmak istedik. Sanıyorum zaten özellikle seçmişlerdi. Hayatları boyunca hep sevgili olarak kalsınlar diye öneride bulundum. İnşallah hep sevgili olarak kalırlar bu günün anısına. Bugün 14 nikahımız var. Bugünü özellikle seçiyorlar. Aslına bakarsanız böyle günlerin hatırlanması açısından önemi var. Umarım hakikaten de bir şansı olur, hayatları aydınlık olur. İyi, güzel yollardan geçerler."

        REKLAM

        Genç çifte karanfil hediye eden İnönü, onlara mutluluklar diledi.

        14 Şubat Sevgililer Günü'nde dünya evine giren Dürdane ve Akın Denizci çifti ise nikah tarihini özellikle birkaç ay önceden ayırttıklarını ve çok mutlu olduklarını dile getirdi. Gelin Dürdane Denizci, "Şu an çok heyecanlıyız. Ayağına bastım, kaçırmadım." dedi.

        14 Şubat tarihini seçen Mürşide Uyar ile Mahsun Özmen çifti de evlilik yıl dönümlerinin unutulmasını engellediklerini ve mutluluklarını sonsuza dek yaşamak istediklerini ifade etti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa