Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (29 Kasım 2016)

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Gelecek için atacağınız adımlar hızlanıyor. Seyahat, yabancılarla yapılacak işler, eğitim, medya, hukuk ve ticaret alanlarında önemli kararlarınızı ve başlangıçlarınızı uygulayabilirsiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Yeniay ortaklaşa parasal konularda yeni adımları karşınıza getirecek. Kredi almak istiyorsanız, yeniay sonrası yapın. Partnerinizin hayatındaki parasal konularda da önemli adımlar devrede.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        İkili ilişkiler, evlilik ve özel hayatınızla ilgili konulardaki önemli adımlarınız yeniay tarafından desteklenecek. Evlenme kararınızı uygulayabilirsiniz. Ortaklaşa atılacak adımlar için yeniayı kullanın.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        İş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerçekleşecek yeniayla beraber ortaklaşa adım attığınız işlerinizde sıkıntılar ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularda önemli adımlar devreye girecek

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Aşk hayatınızda önemli kararlar gündeminize yerleşecek. Bir iş ilişkisinin bozulması ya da var olan ilişkilerinizden daha farklı ilişkilerin dikkatinizi çekmesi gibi durumlar söz konusu olabilir.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Yeniay ev, aile ve yuvayla ilgili konularda yeni başlangıç ve kararları karşınıza getirecek. Ailenizle ilgili her türlü konuda alacağınız kararları bu yeniay çerçevesinde uygulamaya özen gösterin.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Yakın çevrenizle bağlantılarınız önemli olacak. Bu yeniayda iletişim, satış, reklam, pazarlama, bilgisayar, yayıncılık alanlarındaki yeni kararlarınızı ve başlangıçlarınızı devreye sokabilirsiniz.

        AKREPGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Yeniay, parayla ilgili konularda yeni adımlarınızı, yeni kararlarınızı, yeni başlangıçlarınızı destekliyor. Parasal işlerinizdeki yeni başlangıç ve kararlarınızı bu yeniay sonrası devreye sokabilirsiniz.

        YAYGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Kasım ayını kişisel hayatınızı ilgilendiren her türlü yeni başlangıcınız için çok keyifli bir yeniayla kapatıyorsunuz. Artık sizin zamanınız geldi. Şimdi bütün girişimlerinizi başlatma zamanı!

        OĞLAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Yeniay, hiçbir şekilde harekete geçmemeniz gerektiğinin altını çiziyor. Diğer burçların aksine yeni girişimlerden ve adımlardan kaçınmalı, sadece planlarınızı gözden geçirmelisiniz.

        KOVAGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Yeniay, sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda gerçekleşiyor. Bu alanlardaki önemli kararlarınızı uygulayabilirsiniz. İletişimsel konularda bazı ilişkilerinizde sıkıntılar söz konusu olabilir

        BALIKGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Kariyer evinizde oluşan bu yeniayda her türlü görüşmenizi, konuşmanızı ve başlangıçlarınızı devreye sokabilirsiniz. Geleceğe yönelik bazı işlerinizde ufak tefek ilişki bozulmaları oluşabilir

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa