Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (27 Kasım 2016)

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Ortaklaşa para konularında bugün ilişkilerinizi kullanarak ilerleyeceksiniz. Sorumluluklarınızı göz ardı etmeyin o zaman bugünden daha fazla faydalanabilirsiniz. Bol bol hayal kurun.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Dış çevre işlerinizle daha fazla ilgileneceksiniz. Özel hayatınızda sosyal çevrenizle güzel programlar devrede olurken, sevdiğiniz insanla parasal konularda aynı fikirleri paylaşmayacaksınız.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Günlük işlerinizi bugün düzenlerken duygularınızdan uzak olacaksınız. Ortaklaşa para alanlarınızdaki düzenlemeleri bugün ihmal etmeyin ve buna göre harcamalarda bulunun.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Özel hayatınıza ve ev düzeninize karşı yerine getireceğiniz işler karşınıza gelebilir. Davranışlarınızı ve alışkanlıklarınızı değiştirme isteğiniz yüksek. Bugün çocuğunuzla daha fazla vakit geçireceksiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Sevdiklerinize karşı bugün kapalı kutu olmayın ve duygularınızı onlara gösterin. İş alanlarınızda ilginç gelişmeler ve şanslar oluşacak. Hayatı daha keyifle algılamaya doğru gidiyorsunuz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Yakın çevrenizle bir arada olmanın keyfini çıkaracaksınız. Duygularınızı mümkün olduğunca kendinize saklayacaksınız ama bir yandan da aşk hayatınızda güçlü duygular altındasınız.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Bugün çevrenize umut ve güzellik dağıtabilirsiniz. Yine de gün içinde parasal konularla ilgili ciddi kararlı konuşmalar gündeme gelebilir. Belki de kararsızlığınızı ailenize danışarak yeneceksiniz.

        AKREPGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Bugün hayatınızı ilgilendiren konularda kafa patlatabilir, kendinizi biraz yalnız hissedebilirsiniz. Olayları ciddi tarafından algılayabilirsiniz. Aşk hayatınızda hayal kurmak sizi mutlu ediyor.

        YAYGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Bugün kendinizle baş başa kalmak ve içinizdekileri anlatmak derdindesiniz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen her tür olaya karşı hemen panik olmayın, ailenize karşı fedakârlıklarınız yüksek.

        OĞLAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Bugün arkadaşlarınıza karşı eğlenceli ve keyifli yönleriniz ortaya çıkabilir. Özel hayatınızdaki güzellikleri göz ardı etmeyin. Sevdiğiniz insan sosyal çevrelerde keyfinizi artırabilir.

        KOVAGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Yapmanız gereken işleriniz varsa kolay organize olabilirsiniz. Para konularında şansınız yüksek, artık kafanızda olumsuzluklar üretmekten vazgeçin. Kreatif işlerinizde parasal karşılıklar alabilirsiniz.

        BALIKGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Bugün yaşadıklarınızı gözden geçirirken, bazı noktalarda keyfiniz yüksek olacak. Yeni insanların size öğreteceği çok güzel şeyler olabilir, kendinizi açın ve biraz daha özel hayatınıza odaklanın.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa