Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        Haftaya Ay, Boğa burcundaykenparasal işlerimizin üzerine eğilerek girişyapabiliriz. Yarın Venüs, Yay burcunageçiyor. Yabancılarla olan bağlantılarımızıkuvvetlendirebiliriz. Çarşambagünü tehlikeli yerlerden uzak durmalıyız.Perşembe günü iletişimimizdeasi yönler ortaya çıkabilir. Pazar günüGüneş, Akrep burcuna geçecek vestratejik bir döneme giriş yapacağız.

        KOÇ

        Bugün, parasal konularınız devredeolacak. İş alanlarınızda kendinizi veduygularınızı güçlü bir şekilde ifadeedebileceksiniz. Özel hayatınızdakaramsar etkilere kapılmayın.

        BOĞA

        Kendinizi rahat ve iyi hissedeceksiniz.Özel istekleriniz devrede olacak.Güçlü ilişkilerinizle ve sevdiğiniz kişidenalacağınız desteklerle hayatınızıdaha da anlamlandırabilirsiniz.

        İKİZLER

        Önemli işlerle uğraşmak yerinekeyfinizi yerine getirecek olaylarayönelmeniz yerinde olacak. Olaylarıgereğinden fazla gözünüzdebüyütmeye müsait olacaksınız.

        YENGEÇ

        Sosyal ortamlarınız devrede olacak.Katılacağınız bir davette diğerinsanlarla beraber hareket etmektenmutluluk duyacaksınız. Bu aralarbiraz daha sosyalleşmelisiniz.

        ASLAN

        İş ve kariyer alanlarınız ön plandaolabilir. Etkili bağlantılarınızı yapacaklarınızaaktarabilirsiniz. İş alanlarınızdaözellikle yeni tanışacağınızinsanları devreye sokmaya çalışın.

        BAŞAK

        Dış ortamlarda, değişik insanlarınyanında kendinizi iyi hissedeceksiniz.Eğlenceli yanlarınızla insanları etkilemenizkolay olacak. Bugün, kendinizeolan güveniniz tam olabilir.

        TERAZİ

        Ödemeler ve ortaklı para konularınızdevrede olacak. Aile hayatınızayapacağınız harcamalar ve yardımlarsizi mutlu edebilir. Hayatınızla ilgiliönemli konuşmalar içindesiniz.

        AKREP

        Gün boyunca özel hayatınıza veyaortaklı işlerinize önem vereceksiniz.Özel hayatınızda güçlü iletişiminizle,hem sevdiklerinizin hem de sevdiğinizinsanın takdirini kazanacaksınız.

        YAY

        Tamamlamanız gereken günlükişleriniz devreye girebilir. Maddikonularda kendinizi çok güçlü hissedeceksiniz.Biraz kendi hayatınıza veyapacaklarınıza odaklanmalısınız.

        OĞLAK

        Aşk hayatınız veya yaratıcılığa dayalıişlerinizde kendinizi eğlenceli birşekilde ortaya koyacaksınız. İş alanlarınızdakaramsarlığı bir kenarabırakın. Konuşmalarınız hızlanıyor.

        KOVA

        Eviniz ve aileniz için hareket edebilirsiniz.Etkin düşüncelerinizi aileortamlarınıza yansıtmak öne çıkabilir.Şansınız sizi destekleyecek.Gelecek planlarınızı konuşabilirsiniz.

        BALIK

        İlişkilerinizde ve iletişimsel konulardagüzel bağlantılar söz konusu olabilir.Parasal konularda destekleneceksiniz.Gün içinde duygusal olarakiniş çıkışlarınız fazla olabilir.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa