Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Bugün Venüs, Başak burcuna geçecek. 3 hafta boyunca ilişkilerimizde mükemmeliyetçi, mantıklı ve eleştirel yönler ortaya çıkabilir. Venüs, Başak burcunda rahat değildir zira Başak burcu sağlam hareket etmeyi sever. Bu yüzden kılı kırk yaran tavırlarımızla ilişkilerimizde mesafeli ve donuk olabilir, yapacağımız eleştirilerle sevdiklerimize dünyayı dar edebiliriz.

        KOÇ

        İş, hizmet ve sağlık alanınızda 3 hafta boyunca güzel ilişkiler içinde olacaksınız. Hijyen konusuna yoğunlaşmaya ve diyet yapmaya meyilli olabilirsiniz. İşinizi sevmeye başlıyorsunuz.

        BOĞA

        Venüs aşkla, çocuklarınızla ve yaratıcılıkla ilgili konularda ilişkilerinizi güzelleştirecek. Aşkı arayanlar bulacaklar. Çocuğunuz varsa onunla vakit geçirmekten mutluluk duyacaksınız.

        İKİZLER

        Venüs, ev ve aile alanlarınızda iyi ilişkiler kurmanız için sizi destekleyecek. Tadilat, dekorasyon, boya işleriniz varsa harekete geçebilirsiniz. Vaktinizi daha çok evinizde geçireceksiniz.

        YENGEÇ

        Bu 3 haftalık dönemde iletişimle ilgili işlerinizde mükemmelliyetçilik ön plana çıkabilir. İletişim, satış, reklam, pazarlama, bilgisayarla ilgili işlerinizde güzel ilişkiler oluşabilir.

        ASLAN

        Para evinize giren Venüs, size bu alanda kıyak geçmeye başlayacak. Para konularında çeşitli şanslarla karşılaşabilirsiniz. Ticaretle uğraşanlar için güzel bir dönem olacak.

        BAŞAK

        Kendinizi yenilemek ve göstermek için harekete geçeceğiniz bir dönem başlıyor. Özel ilişkilerinizde bugüne dek açığa çıkmayan taraflar artık görünür hale gelmeye başlayacak

        TERAZİ

        Önümüzdeki 3 haftalık dönemde soğuk ve duygusuz hareket edebilir, sosyalliğiniz biraz geriye çekiliyor gibi bir hisse kapılabilirsiniz. Yalnızlığı ve hayatı sorgulamayı seveceksiniz.

        AKREP

        Venüs, sosyal çevre alanlarınızda ilişkilerinizi sağlamlaştırarak ilerleyecek. Bu süreçte davetler içinde olacaksınız. Arkadaşlarınızla kuracağınız ilişkiler sizi bir adım ileriye taşıyabilir.

        YAY

        Bugün itibarıyla Venüs, sizin kariyer alanınızı aydınlatmaya başlayacak. Kendinizi işinizde göstermeyi sevecek ve göz önünde olacaksınız. Kariyerinizin parladığını görebilirsiniz.

        OĞLAK

        Uzak çevre, seyahat, medya, ticaret, yabancı ortaklı işler, hukuk ve eğitim alanlarınızda güzel ilişkiler içine gireceksiniz. Mükemmeliyetçi yönünüzü biraz dizginlemeniz gerekebilir.

        KOVA

        Ortaklaşa giderler ve gelirler alanlarınızdaki mükemmeliyetçi ve pratik yanlarınız, 3 hafta boyunca ön planda olacak. Kredi veya borç almak için uygun bir dönemdesiniz.

        BALIK

        Özel hayatınızda güzellikler yaşanabilir. İlişkinizdeki sorunları uygun bir şekilde masaya yatırmalısınız. Özel hayatınızda ve işlerinizde insanlara karşı anlayışlı yaklaşımlar geliştirin.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa