Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        Bugün Güneş, Yengeç burcuna geçecek ve 1 ay boyunca ailemize, yuvamıza, güvenliğimize odaklanacağız. Kimliğimizde duygusal, savunmacı ve biraz içe dönük yanlar ortaya çıkabilir. Yandaki yorumlar Güneş’in 1 ay boyunca sizi hangi alanlarınızda etkileyeceğine göre yazılmıştır. Lütfen yükselen burcunuzu da okuyun.

        KOÇ

        1 ay boyunca ev ve aile hayatınızla ilgili konular ön plana çıkacak. Ailenizle beraber hareket etmek, konuşmak, bir ev alım-satımı, kiralama gibi işlemlerde kendinizi gösterebilirsiniz.

        BOĞA

        Bugün itibarıyla satış, pazarlama, iletişimle ilgili konular, yakın çevre, reklam, yazım ve öğrenim alanlarınızda yoğunluk yaşayabilirsiniz. Meraklı yapınız ve iletişim beceriniz ön planda olacak.

        İKİZLER

        Hayatınızdaki parayla ilgili işler daha yoğun olmaya başlayacak. Yaklaşık 1 ay boyunca maddi konularda, ticaretle ilgili işlerde kimliğinizi ortaya koyacaksınız. Kazançlarınızı artırabilirsiniz.

        YENGEÇ

        Kendinize güveniniz önümüzdeki 1 ay boyunca tam olacak. Bu süreçte ön planda olmaya özen göstereceksiniz. Planladıklarınızı hayata geçirecek girişimleriniz için çalışacaksınız.

        ASLAN

        Önümüzdeki 1 ay boyunca kadersel birtakım olaylara ve olgulara maruz kalacaksınız. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Gelecek planlarınızı gözden geçirmelisiniz.

        BAŞAK

        Arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz, 1 ay boyunca kimliğinizde ve hayatınızda etkili olacak. Organizasyonlar, grup aktiviteleri ve işten elde edilecek gelirleriniz için uğraşılarınız artabilir.

        TERAZİ

        Kariyerinizde kendinizi göstermeye başlayacaksınız. Ortaya koyduğunuz kimliğinizle göz önünde olmak, toplum içine karışmak ve yerinde duramamak gibi etkiler altında olacaksınız.

        AKREP

        Yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, hukuk, ticaret ve medya kendinizi geliştireceğiniz alanlar. 1 ay boyunca kimliğinizi bu alanlarda ortaya koyacaksınız. İstediğiniz bir kurs devreye girebilir.

        YAY

        Kredi, banka, faiz, vergi, ortaklaşa elde edilen gelirler ve başkalarının paraları alanlarınızda kimliğinizi ortaya koyacaksınız. Hayatınızı değiştirecek bir insanın deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.

        OĞLAK

        Evlilik, ikili ilişkiler, ortaklı işler, hukuk ve yer değiştirme gibi konular devrede olacak. Eşinizi, ortağınızı veya sevgilinizi dinlemek, onun beklentilerine kulak vermek ön plana çıkacak.

        KOVA

        Bu dönem, iş ve hizmet alanlarınızda kendinizi göstereceksiniz. Sağlığınızla ilgili konulara ilginiz artacak. Çalışmak ve kendinizi yararlı hissetmek kimliğinizin bir parçası olabilir.

        BALIK

        Aşk, eğlence veya çocuklarla ilgili konularda kendinizi göstereceksiniz. Yaratıcılığınızı geliştirecek konulara eğiliminiz artabilir. Çocuk yapmak isteyenler için harika bir dönem olacak.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa