Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 20 Haziran Süper Dolunay burcunuzu nasıl etkileyecek?

        20 Haziran Pazartesi günü öğlen saat 14:02 de Yay burcunun son derecesinde bir Süper Dolunay oluşuyor. Mayıs sonunda da Yay burcunda bir dolunay gerçekleşmişti. Şimdi o Dolunay’da görmediğimiz, almadığımız dersleri, nihayete ermesi gereken konuları bu Dolunay’da deneyimleyeceğiz.

        Dolunay zamanı enerjimiz en üst noktadadır ve olayları kontrol etmek kolay olmayabilir. Yay burcunun patavatsızlığı, aceleciliği, ateşli yapısıyla gelecek olan bu dolunayda, eğitim, yüksek öğrenim, akademik konular, felsefe, din, seyahat, göçmenler, ticari ilişkiler, yabancılarla yapılacak işler, hukuk, medya alanlarında, deniz aşırı ticarette, deniz aşırı ülkelerle olan ilişkilerimizde, başka ülkelerde yaşayan akrabalarımız varsa onların hayatındaki olaylarda bazı hassaslıklara, iniş çıkışlara, skandallara, çalkantılara açık olabiliriz. Yine ateş elementindeki Yay burcunun son derecesinde, ateşli, enfeksiyonel hastalıklar, salgınlar, karaciğer sıkıntıları, kasların aşırı zorlanması, baldır, bacak bölgesindeki sorunlar, eklem ağrıları, yaralanmalar, çarpmalar, düşmeler, spor sakatlanmaları ayrıca yangınlar, ateşle ilgili sorunlar devrede olabilir. Kulak, göz sıkıntılarının en fazla devreye gireceği zamanlardan birindeyiz.

        ENDİŞELER, HUZURSUZLUKLAR ORTAYA ÇIKABİLİR

        Elimizdeki bilgilerin gerçekliği ve derinliği bu dolunay zamanı sorgulanabilir. Ayrıca yine tam da dolunay günü devreye giren Merkür- Satürn karşıtlığıyla sorumluluklarımızla ilgili endişeler, gerginlikler, huzursuzluklar ortaya çıkabilir. Negatif düşüncelere ve karamsarlığa açık olabiliriz. Önemli anlaşmalarımızda ve işlerimizde bozulmalar, sıkıntı ve sorunlar ortaya çıkabilir. Kendimizi kandırmamamız gereken bir süreç. Duygu negatifliğimizle, kendimizi kandırarak başa çıkmak iyi bir yöntem olmayabilir. Uç noktalarda olacağımız, inandıklarımızı sorgulayacağımız bu dönem sağ ve sol beynimiz çarpışıyor, bir çıkış yolu arıyoruz. Bu çıkış yolunda bilgiyi iyi idare etmeli, düşünce yapımızdaki iniş çıkışların mantığımızı ve idrakımızı etkilemesine izin vermemeliyiz. Tutamayacağımız sözlerden kaçınmalı, herhangi bir aksilik ve sorun yaşadığımız noktada, Satürn’ün bize göstermek istediği hataları farketmeli, yaratıcılığımızı çok uçmadan, daha gerçekçi oluşumlarla devreye sokmalıyız. Detaylardan sıkılabilir, legal meseleleri göz ardı edebilir, kendi fikirlerimizin doğruluğundan vazgeçmeyebiliriz. Bu gözden kaçan noktalar da bizi hiç olmadığı kadar zorlayabilir. Değişim ve yeni kararları uygulamaya sokmak için uygun günlerde değiliz.

        HANDE KAZANOVA BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN!

        DOLUNAYIN TÜRKİYE'DE ETKİLERİ...

        Türkiye haritasının Ay derecesinin karşısında oluşan bu Süper Dolunay, ordu, polis, donanma, iş alanları, işçi, işveren konularını, fabrikalar, sağlık ve hizmet sektörlerimizi etkileyecek. Geri plandan çalışan, gizli iş yürüten her tür kişi ve kurum bu noktada olumsuz etkileniyor. Yurtdışı bağlantılı politakada, ithalat, ihracat, adalet ve hukuk sisteminde, göçmenlik ve eğitim alanlarında bazı yanılgılar ve aldanmalar oluşabilir.

        Lokal yerlerde daha farklı bir hava çizilebilir, bu süreçte abartıdan, hayalcilikten ve aşırı sert gerçekçilikten kaçınmak ülkece en dikkat edeceğimiz konulardan olmalı. Söylediklerimize, konuştuklarımıza ve yaptıklarımıza dikkat etmeliyiz. Ülke sağlığına ( ateşli hastalıklar, salgınlar) ve çalışma yöntemlerimize dikkat etmeliyiz. Bu dolunaydan birkaç gün sonra devreye girecek olan Uranüs- Merkür ve Satürn karşıtlığı otoriteyle, gençleri, çalışanları karşı karşıya getirebilir. Çabuk tepkiler vermeye, başkaldırmaya açık bir dönemdeyiz. Hayatta sadece siyah ve beyazın olmadığını anlar, herkesin birbirine ihtiyacı olduğunu farkeder, birbirimizden hiçbir farkımız olmadığını kavrarsak bu süreçten alnımızın akıyla çıkmasını başarırız.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa