Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        Bugün doğduysanız, çok yönlü, sezgileri güçlü, duygusal ve sorumluluk sahibi bir insansınız. Çalışmalarınızda diyalog ve konsantrasyon eksikliği görülebilir. Çok duygusal bir yapınız olduğundan insanlardan kolaylıkla etkilenmeye meyillisiniz. Çalışkan yapınız size iyi bir arkadaş çevresi kazandıracak. Bu sene, girişimlerinizde dikkatli adımlar atın. İlişkileriniz mercek altında olacak.

        KOÇ

        Dolunay, seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, ticaret, hukuk ve medya alanlarında hassas oluşumları karşınıza getirebilir. Önemli anlaşmalardan kaçınmanız gerekiyor.

        BOĞA

        Yanılgılar devreye girebilir. Dolunay, sizin ortaklaşa para hanenizde gerçekleşiyor. Bir borç ya da ödeme ilişkilerinizin gerilmesine yol açabilir. Beklediğiniz bir parayı alamayabilirsiniz.

        İKİZLER

        Bu hafta başı girişimleriniz konusunda çok kolay kandırılabilirsiniz, dikkatli olun. Dolunay, özel hayatınızda önemli kararları tetikleyecek. Var olan ilişkinizde bitişler ve kopuşlar görülebilir.

        YENGEÇ

        Yurtdışı kaynaklı işlerinizde, eğitimsel konularda ve medyada sorunlarınız olabilir. Dolunay, sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı etkileyecek. İşinizde ve sağlığınızda değişimlere açık olacaksınız.

        ASLAN

        Sosyal ortamlarda oluşturduğunuz planlarınızda parasal olarak birtakım hayal kırıklıkları oluşabilir. Bu dolunayda aşkla ve varsa çocuklarınızla ilgili konularda hassaslıklar devrede olacak.

        BAŞAK

        Ortaklaşa işlerinizde bozulmalara ve aldanmalara açıksınız. Önemli anlaşmalardan kaçının. Aile hayatınız ve kariyeriniz arasındaki dengeye özen gösterin. Evinizde hassaslıklar oluşabilir.

        TERAZİ

        İşlerinizin çabuk bozulacağı, birtakım ilişkilerinizden hayal kırıklıkları ve sorunlarla çıkacağınız durumlar karşınıza gelebilir. Ne olursa olsun fikirsel olarak kendinizi yukarıya çekmeye çalışın.

        AKREP

        Maddi konularda bir dolunay yaşayacaksınız. Parasal yönden istediklerinizin karşılığını alamama ve düşündüklerinizi uygulayamama gibi etkilere takılı kalabilirsiniz. Parasal atılımlardan kaçının.

        YAY

        Özel hayatınızdaki bazı konuşmalar hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir. Çok önemli kararlardan kaçınmalısınız. Duygusal yetersizliklerinizin hayatınıza yön vermesine izin vermeyin.

        OĞLAK

        Dolunay, kadersel alanınızda gerçekleşiyor. Kontrolünüz dışında gelişecek olaylara karşı dikkatli olmalısınız. Bir olayın içyüzüyle karşılaşıp çok şaşırabilirsiniz. Şartları çok zorlamamaya çalışın.

        KOVA

        Bazı konuşmalarınızdaki ya da parayla alakalı girişimlerinizdeki belirsizlikler sizi zorlayabilir. Arkadaş ortamlarınızda ve geleceğe yönelik işlerinizde birtakım hassas oluşumlar gerçekleşebilir.

        BALIK

        Kariyerinizde önemli konu ve olaylar oluşabilir. Bazı hayal kırıklıkları, aile hayatınızda yaşayacağınız birtakım dalgalanmalar, belirsizlikler ve karmaşalar iş hayatınıza da damgasını vurabilir.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa