Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        Bugün gökyüzünde oluşan bazı gergin açılar sonucunda ilişkilerimizde tansiyonlu durumların ortaya çıkmasına karşı dikkatli olalım. İlişkilerimizde kafamıza göre davranabiliriz. Bir yandan kadın-erkek ilişkilerimizde dengeyi oturtmaya yatkın olurken, bir yandan da etrafımızda olup biten olaylara karşı daha kolay tepki vermeye yatkın olabiliriz. Temkinli ve dikkatli davranmamız yararımıza olacaktır.

        KOÇ

        Bugün, ilişkilerinizde çabuk ve düşüncesiz hareket edebilirsiniz. Göz önünde olacağınız kalabalık ortamlarda tepkilerinizi iyi kontrol etmeye çalışın. Bir fikir aklınıza düştüğünde hemen harekete geçme dürtünüz çok yüksek, bunu biraz dizginlemelisiniz.

        BOĞA

        Kalbiniz boşsa, bir seyahatte ya da eğitim alanlarında aşkı bulmanız ve kalbinizi bir insana kaptırmanız söz konusu olabilir. Bir yandan da kolay tepki vermeye açıksınız. Bugün, ilişkilerinizde var olan tansiyonlu durumlar patlak verebilir.

        İKİZLER

        İşinizle ilgili konularda bir seyahat halindeyseniz veya daha az tanığınız insanlarla bir işiniz varsa çok çabuk tepkiler verebilirsiniz. Sosyal ortamlarda ve arkadaş çevrenizin de dahil olduğu işlerinizde, özellikle parasal açıdan dikkatli adımlar atmalısınız.

        YENGEÇ

        Bugün, özel hayatınızda kıskançlık etkisine karşı dikkatli olmalısınız. Ya sevdiğiniz insan sizi kıskanacak ya da siz bu şekilde davranacaksınız. Göz önünde olacağınız ortamlarda çok kolay tepki vermeye açık olacaksınız. Kendinizi dizginlemeye çalışmalısınız.

        ASLAN

        Ailenizde kadın-erkek demeden herkesin desteğini arkanıza alacak ve yapacağınız işlerde onlarla beraber hareket etmenin tadını çıkaracaksınız. Aynı zamanda bu günlerde, ailenize karşı tepkilerinizi çok kolay ve açık bir şekilde ortaya koyabilirsiniz.

        BAŞAK

        Bugün, yakın çevrenize karşı hırslı yapınızla hareket edebilir ve birtakım gerginlikler yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızda da tutkularınız sizi rahat bırakmayabilir. Yine de yakın çevrenizle güzel planlar devrede olabilir. Bu planların tadını çıkarmaya bakın.

        TERAZİ

        Bugün, özel hayatınızda var olan tansiyonlu durumlar ortaya çıkabilir. Çevrenizdeki insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Aile hayatınızda yapacaklarınız için kolaylıkla harekete geçeceksiniz. Eğlence ve aşk hayatınızdaki harcamalarınızı kontrol etmelisiniz.

        AKREP

        Hayatınızda bir insan yoksa ve aşkı arıyorsanız yakın çevrenizden güzel bulduğunuz bir insanla aşka yelken açabilirsiniz. Bugün bir yandan güzel açılar devrede olurken, bir yandan da kolaylıkla sinirlenmeye ve ailenize tepki vermeye meyilli olabilirsiniz.

        YAY

        Beklenmedik yerlerden göreceğiniz güzel desteklerle parasal konularda kendinizi umutlu ve mutlu hissedeceksiniz. Bugün, sevdiğiniz yakınlarınızla, dostlarınızla ve varsa çocuğunuzla olan bağlantılarınıza dikkat etmeniz gerekecek.

        OĞLAK

        Bugün, kadın-erkek demeden sosyal çevrenizdeki insanların beğenisini ve takdirini üzerinize toplayabilirsiniz. Para harcamaya fazlasıyla meyillisiniz. Aile hayatınızda da bazı ilişkilerinizde tansiyonlu durumlar ortaya çıkabilir. Aşırı tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

        KOVA

        Dış ortamlarda sevdiğiniz insanlarla bir araya gelebilir ve onlarla kısa vadeli planlar yapabilirsiniz. Zaman zaman sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. İlişkilerde istemediğiniz birtakım sorunlar oluşabilir. Sinirlerinizi daha etkili bir şekilde kontrol etmeniz gerekiyor.

        BALIK

        Bugün, eğitimsel konularda, seyahatlerde ve arkadaşlarınızla yapılacak her türlü grupsal işte herkesle iyi anlaşabilir, insanların ilgisini üzerinize çekebilirsiniz. Bir yandan da parasal konularda kolay tepkiler verebilir veya çevrenizden tepki görebilirsiniz.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa