Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Bugün ve yarın Ay, Oğlak burcunda dolaşıyor. Cildimiz ve kemiklerimiz uyarılıyor. Astrolojide Oğlak burcu, kemikler, eklem yerleri, dizler ve dişleri yönetir. O yüzden bu birkaç gün hassas olan bu organlarımızla ilgili ameliyat olmamakta fayda var. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Tuz almanızda bir sakınca varsa bu günlere dikkat edin. Manikür, pedikür, ağda, epilasyon işlerine girişebiliriz. Kemiklerimiz için bol kalsiyum almalıyız.

        KOÇ

        Bugün, iş hayatınızda ve ön planda olacağınız ortamlarda kendinize olan güveniniz tam olacak. Bazı işlerinizde güç peşindesiniz ama insanların söylediklerine fazlasıyla takılıyorsunuz.

        BOĞA

        Dış ortamlarda kendinizi tedirgin hissedebilir, güç isteğinizle hareket edebilirsiniz. Rahat ve eğlenceli ortamları tercih etmeniz gününüzü daha etkili bir şekilde geçirmenizi sağlayabilir.

        İKİZLER

        Ortaklaşa yapılacak aktivitelerde etkili hareket edeceksiniz. İşinizi iyi yapıyor olmanız bazı noktalarda sizi rahatlatacak. Sosyal ortamlarda duygu değişimlerinden kaçınmanız gerekiyor.

        YENGEÇ

        Özel yaşantınızda karşı taraftan çok şey bekliyorsunuz. Bugün, ilişkinize güvensiz yaklaşmamaya çalışın. Etkili iletişimle keyfiniz yüksek olacak. Yaşayacağınız güzel oluşumları fark edin.

        ASLAN

        Günlük işlerinizde organize olmanız kolay olabilir. Bir işe kafayı taktığınızda sizi kimse yolunuzdan çeviremiyor. Yapacağınız parasal görüşmeler sizi memnun edecek.

        BAŞAK

        Aşk hayatınızda güç sizden yana olacak. Sevmek ve sevilmek ihtiyacınızı, gereksiz şüphe ve kaprislerle yormayın. Duyacaklarınız ilginizi çekecek ve hayatınızı istediğiniz gibi yönlendireceksiniz.

        TERAZİ

        Bugün, eviniz ve aileniz sizin için her şeyden önemli olacak. Kendinizi tam anlamıyla güvende hissedemeyebilirsiniz. Özelinizi ve iş hayatınızı sorgulayıp durumları gözden geçirebilirsiniz.

        AKREP

        Çevresel iletişiminiz yüksek olacak. Yine de içinizi huzursuz eden bir şeyler var. Sosyal çevrenizdeki güzel gelişmeler işlerinizdeki birtakım sorunları görmezden gelmenize neden olabilir.

        YAY

        Para harcamak istediğiniz birçok kalem olmasına karşın, her şeyi en ince detayına kadar düşünmek bugün sizi yorabilir. Güzel kazançlar elde edeceğiniz bir dönem başlıyor.

        OĞLAK

        Şartlar sizin istediğiniz gibi gelişiyor. Güvensiz ve sorgulayıcı tavırlarınızı bir kenara bırakıp hayatınızın keyfini sürün. Seyahat, medya, eğitim konularında güzel şanslar yakalayabilirsiniz.

        KOVA

        Olumsuz yönlerinizle başetmeyi bilecek, çevrenizdeki insanları çok önemsemeyeceksiniz. İşinizde bazı şeyleri gözünüzde çok büyütmeyin. İletişiminizde ani tepkiler verebilirsiniz.

        BALIK

        Arkadaş ilişkilerinizde güçlü yönlerinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Grupsal işlerinizde programlı olmalısınız. Parasal konularda ani tepkilerden kaçının ve keyifli ortaklıklara kapınızı açın.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa