Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Erzurum'da şehit ailelerine ücretsiz taksi hizmeti

        Erzurum'da faaliyet gösteren bir taksi durağı, şehit aileleri ile gazilere ücretsiz taşıma hizmeti veriyor.

        Osmangazi Mahallesi'ndeki durak sahibi Hakan Zengin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, duraklarının bünyesinde üç taksinin bulunduğunu söyledi.

        Bu üç taksinin de şehit aileleri ve gazilerden ücret almadığını ve bunu da araçlarının üzerine yazdıklarını ifade eden Zengin, şöyle konuştu:

        "'Devletimiz, zaten şehit aileleri ve gazilere gerekli yardımları yapıyor. Daha önce aracıma binen birşehit yakınının o gün parası yetmediği için mahcubiyet yaşadı. Bu olaydan sonra şehit ailelerini ve gazileri ücretsiz taşıma kararı aldım. Sağ olsun duraktaki diğer arkadaşlarım da şehit aileleri için aldığımız ücretsiz taşıma kararına itirazsız destek verdiler. Biz taksiciler olarak bir nebze de olsa şehitlerimize yardımcı olabilirsek ne mutlu bize. Bunun yanı sıra her cuma günü,şehit ailelerinden kabristana gitmek isteyen olursa durağımıza gelmek suretiyle veya bize açacakları telefon ile ücretsiz olarak kabristana götürüp getirme hizmeti vereceğiz. Bizler, burada taksicilik yaptığımız sürece, ömrümüz yettiği sürece bu şehit ailelerine yönelik hizmetimiz devam edecek. Allah şehitlerimizin ruhlarını şad eylesin."

        Zengin, şehitlerin hiçbir zaman haklarını ödeyemeyeceklerini en azından geride bıraktıklarına sahip çıkmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

        AA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa