Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        KOÇ

        Bugün ortaklaşa para konularınıza yöneleceksiniz. Bir borcun veya ödemenin altına girebilir, bankanızla irtibat halinde olabilirsiniz. Özel hayatınıza dayalı harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız.

        BOĞA

        Özel hayatınızda sorumluluklarınız ve ciddi tavırlarınız devrede olacak. Bir yandan da bu alanda iletişiminizi iyi kullanabilirsiniz. Aile hayatınızda büyük dramalar yaratmamak bu birkaç gün önemli.

        İKİZLER

        Yapılması gereken günlük adımlarda işlerinizi tamamlamadan rahat etmeyeceksiniz. Duygusal olarak sağlığınızla ilgili konular kafanıza takılı olabilir. Yakın çevrenizle bağlantılarınızı koparmamaya çalışın.

        YENGEÇ

        Çocuklarınızın sorumlulukları devrede olacak. Bir yandan alacağınız keyifli haberlerle, kendinizi duygusal olarak şanslı hissedeceksiniz. Her konuda kendinizi güvene alma ihtiyacınız bazı işlerinizi gölgelemesin.

        ASLAN

        Ailenizle bir aradayken aynı duyguları paylaşmanız bugün biraz zor görünüyor. Bir yandan da evdeyseniz, kendinize ve maneviyatınıza yönelik bir gün geçirebilir, huzuru kendinizde bulabilirsiniz.

        BAŞAK

        Çevrenizdeki insanların sorumluluklarını ve işlerini üstlenmeye açıksınız. Duygusal olarak içten içe onlara bilenebilirsiniz. Üzerinizde biriken sıkıntı ve stresleri kendinizi ifade ederek, insanlara anlatarak rahatlayacaksınız.

        TERAZİ

        Maddi konularda sorumluluk üstlenmekten çekinmeyeceğiniz gibi, harcamalarınızı kontrol altında tutmaya çalışabilirsiniz. Bulunacağınız çevrelerde maddi konular sizi çabuk aşağıya çekebilir. Dengenizi koruyun.

        AKREP

        Kişisel sorumluluklarınız hızlanabilir, hayata daha ciddi gözlerle bakabilirsiniz. İş hayatınızda yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu seziyorsunuz, bu duygularınızı arkadaş çevrenizle paylaşabilirsiniz.

        YAY

        Bugün gelişen her tür olayın sorumluluğunu üstlenmeye hazır olacaksınız. Bilinçaltınızda önemli açılımlar oluşabilir. Sizi daha az tanıyan insanlara kendinizi anlatmaya çalışmayın, bugün bu işinize yaramayabilir.

        OĞLAK

        Sosyal ortamlarınızdaki sorumluluklar veya birden fazla işiniz varsa, o işlerin sorumlulukları devrede olacak. Geleceğinize karşı ciddi düşünceler içinde olabilirsiniz. Ortaklaşa para konularında sıkıntılarınız oluşabilir.

        KOVA

        Bugün, kariyer ve iş sorumluluklarınız devrede olacak, ayrıca işlerinizde gününüzü iyi koordine edeceksiniz. Partnerinizle göz önünde olacağınız ortamlarda anlaşmazlıklar oluşabilir. Biraz sakin olun.

        BALIK

        Dış kaynaklı işlerinizde önemli sorumluluklar üstlenmeye hazırsınız. Geleceğiniz için yapacağınız yatırımlar ve duygusal adımlardevreye girecek. Yalnız bazı iş bağlantılarınızda sıkıntılar oluşabilir, dikkatli olun.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa