Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Bu tarihte sevgilinizi sakın terk etmeyin!

        Hintlilerin 'Altın Gün' olarak tanımladıkları 21 Nisan Günü, bu yılın en şanslı olayları yaşanacak. Vedik astrolojiye göre 'Akshaya Tritiya' yani 'Bitmeyen enerji' anlamına gelen bu özel günde yapılan yeni başlangıçlar olumlu sonuçlanacak.

        Hint astrolojisine göre, her yıl farklı bir zamana denk gelen bu tarihlerde yapılan işler olumlu sonuçlanıyor. Üstelik, bugün başlanılan işlerin uzun vadeli olduğuna da inanılıyor. Bu yıl 21 Nisan tarihine denk gelen bu uğurlu günde yapılan olumlu eylemler, inanışa göre kişiye katlanarak geri dönüyor. 'Altın Gün'de ihtiyacı olanlara yardım eli uzatmak, hayvanları beslemek, insanları sevindirmek gibi iyiliklerin kişiyi bir yıl boyunca kötülükten koruyacağına inanılıyor.

        Başlamaya çekindiğiniz bir konu varsa ya da sonuçların uzun vadeye yayılmasını arzu ettiğiniz olaylar söz konusuysa, 21 Nisan gününde adım atın. Örneğin, uzun vadeli bir ilişki için ilk adımı bu tarihte atabilirsiniz, yeni işinizin anlaşmasını bugüne denk getirebilirsiniz. 21 Nisan bütün başlangıçları destekleyen olumlu bir enerjiye sahip. Çok istediğiniz bir eşyayı satın almak, ev kiralamak, yeni bir projeye veya tedaviye başlamak için 21 Nisan'ı takvimlerinize işaretlemeyi unutmayın.

        Son olarak bir uyarı: 21 Nisan tarihinde asla sonlandırma yapmayın. Bugün sadece başlangıç yapmaya dikkat edin.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa