Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji 2015 hangi burcun yılı olacak? hande kazanova
        • 1

          HT Magazin astroloji yazarı Hande Kazanova 2015'te Oğlak burcunu neler beklediğini yazdı...

        • 2

          2015 yılında kredi, faiz, vergi, ortaklaşa gelirler alanlarınızda Jüpiter size çok önemli fırsatlar sunacak. Bu süreçte beklenmedik insanlardan ve yerlerden hayatınızı iyiye doğru değiştirecek etkiler göreceksiniz. Elinize miras geçebilir. Problemli bir miras konusu sizin yararınıza çözümlenebilir.

        • 3

          Eşinizin veya partnerinizin kaynaklarından ve gelirlerinden olumlu bir şekilde yararlanabilirsiniz. Psikolojinizi düzelteceğiniz ve zor olayların altından maneviyatınızla çok rahat kalkacağınız bir dönem olacak. Bol bol seyahat edecek, yabancı yerlerde tatil yapma imkânı bulacaksınız.

        • 4

          Medya alanlarında şanslarınız yüksek olacak. Geleceğinizi şekillendirmek adına kendinize yatırım yapmak, kurs, seminer ve eğitim konularınızın üzerine eğilmek ve tamamlamak için güzel bir gayret ve şevk içinde olabilirsiniz. 2015 yılında hayatınızın kontrolü elinizde olmayacak sevgili Oğlaklar. Önemli bir tamamlanma sürecindesiniz. Geçmiş yıllardan biriktirdiklerinizi, işinize yaramayacak olanları hayatınızın temizlenmesi adına bırakmalı ve geleceğe umutla bakmalısınız.

        • 5

          Ticari gelişmeler hızlanacak
          3 OCAK itibarıyla parasal konularda ve maddi alanda parasal kazançlarınızı artıracağınız bir döneme giriyorsunuz. Ticaretle uğraşıyorsanız ticari görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz. 4-6-13-14 Ocak parasal olarak destek alacağınız ve aile hayatınız için harcamalar yapacağınız güzel günler.

        • 6

          4 Şubat ve civarında ortaklaşa para alanlarınızda güzel bir dolunay yaşayacaksınız. Elinize geçen bir para, bir borcunuzu veya para sorununuzu kapamanıza neden olacak. Mart ayında aile hayatınızda beklenmedik heyecanlı oluşumlar sizi hareketlendirecek. 20 Mart’taki tam Güneş tutulmasıyla giderek hızlanan bir sürece gireceksiniz. 21 Mart’tan sonra kimliğinizi ailevi konularda ortaya koymaya başlayacaksınız. Ailenizle bir arada olmak önemli olabilir.

        • 7

          Yeni projeler gündemde
          Nisan ayında ailenizde beklenmedik, heyecanlı oluşumlara hazır olmalısınız. Anlık konuşmalar, kararlar alınabilir. 4 Nisan’da oluşan tam Ay tutulması kariyer ve iş alanlarınızda oluşacak. Bazı konular sizi harekete geçirecek. Bu dönemde aile hayatınıza ve kariyer oluşumlarınıza dikkat etmeli, ikisi arasındaki dengeyi iyi sağlamalısınız. Yeni işler ve projeler gündemde.

        • 8

          8 Mayıs’tan sonra özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde güzel bir 3 haftaya giriyorsunuz. Sevdiğiniz insanla aranızda romantizm rüzgârları esecek. İş alanlarınızda 3-15-23 Mayıs’ta bazı zorlanmalarınız oluşabilir. Bir işiniz elinizde olmayan koşullar yüzünden engellenebilir. 18 Mayıs’ta aşkta yeni bir dönem başlayabilir. Bu yeniaydan sonra yeni bir ilişkiye başlayabilir, var olan ilişkinizle ilgili kararlar alabilir, çocuğunuzun hayatıyla ilgili yenilikleri, sanatsal işlerinizi devreye sokabilirsiniz.

        • 9

          EVLİLİK KARARI ALABİLİRSİNİZ
          5 Haziran’dan sonra banka işlemlerinizi, kredi yapılandırmalarınızı, vergi düzeltmelerinizi, borç ödemelerinizi kolaylıkla yapabileceksiniz. Bu alandaki güzel oluşumlar 6-10 Haziran tarihinde devrede olacak. 16 Haziran’daki yeniay yeni iş başvurularınızı, projelerinizin karşılığını alabileceğiniz ve özellikle iş alanınızda yeni karar ve başlangıçlarınızı ortaya koyabileceğiniz bir yeniay olabilir.

        • 10

          16 Temmuz’daki yeniayla birlikte ilişkinizdeki kararlarınıza odaklanacaksınız. Bir taşınma işiniz varsa bu yeniay sonrasında gerçekleştirin. Yine evlilik, söz, nişan, birliktelik kararınız devreye girebilir. 31 Temmuz’dan 6 Eylül’e kadar ortak parasal alanlarınızda sıkıntı ve sorunlar oluşabilir.

        • 11

          Bu tarih aralığında önemli para işlemlerinden kaçının. 27 Ağustos’tan sonra kariyeriniz ve iş alanlarınızda önemli konuşmalar ve görüşmeler başlıyor. Birden fazla işle uğraşabilir, yeteneklerinizi toplumsal konularda ortaya koyabilirsiniz. 17 Eylül’de Merkür kariyer ve iş alanlarınızda gerilemesine başlıyor. Kariyerinizde bazı yanlış anlaşılmalara, aksiliklere açık olacaksınız.

        • 12

          Ekim ayında eskiden konuşulmuş ama bitirilmemiş kariyer işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz. Bir yandan da eğitim, seyahat, medya fırsatlarınız bu ay da devrede olacak. 7-17 Ekim’de düşüncelerinizde net olmaya çalışın, yakın çevrenizdeki insanlar hayatınıza etki edecek olan işlerde sizi yanlış yönlendirmeye meyilli olabilirler. 8 Ekim’den sonra yabancılarla yapılacak işlerinizi, seyahatlerinizi, derslerinizi ve ufkunuzu genişletecek olan her şeyi seveceksiniz. Hayatınızda birisi yoksa aşk önem kazanacak.

        • 13

          PROJELER SAĞLIĞINIZI ZORLUYOR
          3 Kasım uzak diyarlarda, aşkı ve mutluluğu tadacağınız tarih olabilir. 3-6 Kasım’da şansınız yüksek. 8 Kasım’dan sonra üstleriniz ve patronlarınızla olan ilişkileriniz güzelleşmeye başlayacak. İş ortamlarınızdaki adil tutumlarınız işverenlerinizin gözünden kaçmayacak. Bu da size zam, terfi olarak geri dönebilir. 13-17 Kasım’da yeni işler çevrenizi genişletecek ve grupsal işlerinizi devreye koyacaksınız.

        • 14

          Aralık ayında kendinizi biraz yorgun, isteksiz hissetmeniz mümkün, etrafınızdaki tüm olaylardan kendinizi mesul tutacaksınız. Bir yandan da iş alanlarınızda devam eden ilişkileriniz ve projeleriniz sizi sağlık anlamında biraz zorlayabilir. 5 Aralık’tan sonra sosyal çevrenizdeki arkadaşlarınız sizi yalnız bırakmak istemeyebilirler. Siz de kafanızı onlarla daha fazla sosyalleşerek dağıtmak isteyeceksiniz. İş hayatınızda 6-9 Aralık’ta keyfiniz yerinde olacak.

        • 15

          2015'te Yay burcunu neler bekliyor? İşte cevabı...

        • 16

          2015 yılında Satürn sizin burcunuzda dolaşmasına başlıyor. Hayatınız için sorumluluklar üstlenecek ve bu sorumluluklarınızla baş etmenin yollarını bulacaksınız. Hayatınızı yeniden kurarken neyi isteyip neyi istemediğinizi iyi belirlerseniz, isteklerinize göre şartların önünüze geldiğini göreceksiniz. Bu yıl da sağlığınızı, kendinizi, hayatınızı gözden geçirin.

        • 17

          Geleceğinizi şekillendirmek adına kendinize yatırım yapmak için güzel bir gayret ve şevk içinde olabilirsiniz. Daha az samimi olduğunuz insanlara yönelebilir ve onlarla yapacağınız işlerde keyfi, zenginliği ve bolluğu yakalayabilirsiniz. 11 Ağustos’tan sonraysa Jüpiter iş ve kariyer alanlarında yeni fırsatlar ve şanslar sunmaya başlayacak. Çalışmaktan, üretmekten, toplum için bir şeyler yapmaktan korkmayacak, kendinizi göstermeyi seveceksiniz.

        • 18

          KALBINIZ BOŞSA ÂŞIK OLABILIRSINIZ
          5 Ocak'taki dolunay ortaklaşa para alanlarınızda gerçekleşecek. Birkaç gün boyunca ödemelerinize ve ortak para konularınıza kanalize olabilirsiniz. Bu dönemde harcamalarınızı iyi kontrol etmeye çalışın. 6-13-14 Ocak’ta iletişim işlerinizde önemli yollar kat edebilir, kalıcı işlere başlayabilirsiniz. 12 Ocak’tan sonra enerjinizin büyük bir kısmını ailevi konulara harcamaya başlıyorsunuz. Bu dönemde evinizin güvenliğini ihmal etmeyin, su borularında sorunlar, rutubet gibi sıkıntılar oluşabilir. 20 Ocak’tan sonra artık iletişimsel konulara ilginizi kaydıracaksınız.

        • 19

          19 Şubat’tan sonra daha çok evinize ve ailenize vaktinizi ayırmayı isteyeceksiniz. 20 Şubat’ta aşk, çocuk, risk içeren her tür işinize enerjinizi akıtmaya başlıyorsunuz. 1-3-4-10-11 Mart’ta aşk hayatınızda beklenmedik ve sıra dışı olaylar daha çok ilginizi çekecek, sizi heyecanlandıracak. Var olan ilişkinizde bu hızlı hareketlenmeler size iyi gelebilir. Ya da kalbiniz boşsa hiç beklenmedik birine âşık olabilirsiniz. 17 Mart’tan sonra işinizi sevecek, iş arkadaşlarınızla aranızdaki sorunları olumlu yöne çekmeyi başaracaksınız. 24-28 Mart iş hayatınızda değişik ve güzel şansların oluşacağı günler. 20 Mart’ta oluşan tam Güneş tutulması ev ve aile alanlarınızda gerçekleşecek.

        • 20

          Bu tarih ve sonrasında ev hayatınızla ilgili ani ve beklenmedik değişimlere açık olmalısınız. 4 Nisan’da oluşan tam Ay tutulması sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde bazı konuları ve sonuçları hayatınıza taşıyabilir. Çevrenizde önemli değişimler oluşabilir ve siz bu değişimlerden memnun olabilirsiniz. 15 Nisan’dan sonra iş konularında görüşme ve konuşmalarınızı hızlandırabilirsiniz. 18 Nisan’daki yeniayda aşk hayatınızda yeni bir dönem başlayabilir. Ya da önemli kararlarınızı bu tarihten sonra devreye koyabilirsiniz.

        • 21

          PARA İŞLERİNİZE ÖZEN GÖSTERİN
          4 Mayıs'ta oluşan dolunay, bir işinizde önemli bilgiler edinmenize ve bir olayın içyüzünü öğrenmenize sebebiyet verecek. 18 Mayıs’ta iş alanlarınızda yeniliklere, başlangıçlara hazırsınız. Bu dönem sonrasında yeni bir işe başvurabilir, başvurduysanız olumlu sonuçlar alabilirsiniz. 19 Mayıs’tan sonra evlilik ve özel ilişki alanlarınızda gerilemesine başlayacak olan Merkür, ilişkinizde eski sorun ve olayları karşınıza getirebilir.

        • 22

          Sevdiğinizle anlaşmak 12 Haziran’a kadar kolay olmayacak. Bu süreçte taşınmayın ve ortaklı bir işe başlamayın. 16 Haziran’daki yeniay özel hayatınızda önemli kararları ve başlangıçları yapmanız için ideal ortamları sunacak. İşte şimdi özel hayatınızda kararlar alabilir, taşınma işlerinizi devreye sokabilirsiniz. 21 Haziran’da sonra ortaklaşa para alanlarınız üzerine eğilmeye başlayacaksınız. 1-2-4-5 Temmuz önemli seyahatler, eğitim fırsatları, ortaklaşa yapılacak güzel işleriniz karşınıza gelebilir. 2 Temmuz civarında para işlerinize gereken özeni göstermelisiniz. Ortaklaşa para alanınızda yapacağınız yeni düzenlemeler, para getirilerinize yarayabilir.

        • 23

          19 Temmuz’dan sonra artık iş ve kariyer hayatınızı sevmeye başlıyorsunuz. İş ilişkilerinizde ay sonuna kadar bozulmalar ve sorunlar oluşabilir. 11 Ağustos’tan sonra Jüpiter iş ve kariyer alanlarında yeni fırsatlar ve şanslar sunmaya başlayacak. İnanılmaz güzel işlerle ve projelerle karşılaşabilirsiniz. 15-19 Ağustos’ta önemli iş fırsatlarınız paranızı çoğaltmanızı sağlayabilir. 22 Ağustos’ta uzak, ticari ve yabancılarla yapılacak bir işinizde sorunlara açık olabilirsiniz.

        • 24

          ZAM İSTEĞİNİZİ DİLE GETİRİN
          Eylül ayında kariyerinizdeki fırsatlar göz dolduracak. Kendinizi iyi hissedecek, karşınıza gelen birden fazla seçeneklerden en çok istediğinizi seçeceksiniz. 13 Eylül’deki parçalı Güneş tutulması kariyer hayatınızda oluşacak. Bu tarih ve sonrası kariyer ve iş alanlarınızda önemli açılımlarınız, sorumluluklarınız sizi bekliyor olacak. 28 Eylül’deki tam Ay tutulması aşk hayatınızda bazı beklenmedik kararları ve oluşumları karşınıza getirebilir. Bu tutulma aşk hayatınızı hareketlendirebilir. 8 Ekim’de patronlarınız ve üstlerinizle olan ilişkileriniz göz kamaştırabilir. Onlardan güzel sözler duyacağınız, zam, terfi gibi isteklerinizi dile getireceğiniz bir dönem.

        • 25

          SIRLARINIZI PAYLAŞMAYIN
          2 Kasım'dan sonra arkanızdan konuşmalar artabilir, dedikodunuz yapılabilir. Bu 2 haftalık süreçte önemli sırlarınızı kimseyle paylaşmayın, fikirlerinizden bahsetmeyin. 3 Kasım’da kariyer hayatınızda bir insandan etkilenmeniz mümkün. Göz önünde olacağınız yerlerde bir insanla çekim yaşayabilir veya ondan bir ilişki teklifi alabilirsiniz. 11 Kasım’da harika bir yeniay oluşuyor. Bu yeniayda önemli kararlardan kaçının ama geri plandan yürütülen her tür işinizde şans sizden yana olacak. 10 Aralık’tan sonra artık daha çok parasal işlerinizde kendinizi göstermeye başlıyorsunuz. Becerilerinizi ortaya koyabilir, önemli parasal görüşmelerde bulunabilirsiniz. 14-19 Aralık tarihlerinden yararlanın. 11 Aralık’taki yeniayla beraber kafanızda oluşturduğunuz planlarınız için harika bir dönem başlıyor.

        • 26

          2015'te Akrep burcunu neler bekliyor? İşte cevabı...

        • 27

          Sevgili Akrepler, 2015 yılında inanılmaz güzel işler ve projelerle karşılaşabilirsiniz. Ayaklarınız yere sağlam basarsa, abartılı ve aşırı iyimser tavırlarınızı kontrol edebilirseniz, karşınıza çıkacak güzel koşulları ve sabit şansları değerlendirebilirsiniz. Çalışmaktan, üretmekten korkmayacak, kalabalıkların karşısında kendinizi göstermeyi seveceksiniz. Bu sene evlenebilirsiniz.

        • 28

          YATIRIMLARDA BULUNACAKSINIZ
          Sahip olduğunuz değerler ve para alanındaki sorumluluklarınız 2015’te devreye girebilir. Bu alanlarda test edileceksiniz. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmayı öğreneceksiniz. Çok çalıştığınız ve çeşitli iş fırsatlarıyla karşılaşacağınız bu dönemde gelen parayı biriktirmek ve birtakım yatırımlarda bulunmak sizin için önemli olacak. 3 Ocak’tan sonra evde dekorasyon işleri devreye girebilir.

        • 29

          5 Ocakta’ki dolunay, eğitim, seyahat, medya ve hukuk alanlarınızda gerçekleşecek. Uzak çevrenizde oluşan olaylara odaklanmak durumunda kalabilirsiniz. 4-6 Ocak’ta evinizin parasal bolluğu yükselecek. 12 Ocak’tan sonra enerjinizi daha çok aşka yönlendirebilirsiniz. 4 Şubat’ta oluşan dolunayla önemli bir iş gündeme gelebilir. 19 Şubat’ta oluşan yeniay, ailevi meselelerde önemli kararları hayatınıza getirecek.

        • 30

          İş arkadaşlarınızdan biriyle 22 Şubat’ta aranızda bir elektriklenme söz konusu olabilir. 1 Mart’ta ev ve aile ortamlarınızda kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. 3-4 Mart’ta kariyerinizde önemli şanslar ayağınıza gelebilir. İşinizde göstereceğiniz cesur yaklaşımlar takdir edilecek. 20 Mart’ta oluşan tam Güneş tutulması aşk hayatınızda gerçekleşecek. Bu tarih ve sonrasında aşk sizi bulabilir, çocuk haberi alabilirsiniz.

        • 31

          FIRSATLAR AYAĞINIZA GELECEK
          2-6 Nisan’da iş alanlarınızda önemli fırsatlar, şanslar ve tekliflere hazır olun. 4 Nisan’daki tam Ay tutulması, kadersel alanınızda gerçekleşecek. Bir işin içyüzünü öğrenebilirsiniz. 8 Nisan’dan sonra para evinizin yöneticisi Jüpiter düzeliyor. Maddi konularda daha rahat hareket etmeye başlayabilirsiniz. 11 Nisan’dan sonra aşk ve özel hayatınıza tutkuyla yaklaşabilirsiniz. 18 Nisan’daki yeniay iş hayatınızda sizi cesaretlendirecek.

        • 32

          Bu dönemden sonra yapacağınız başlangıçlar daha uzun soluklu ve kalıcı olabilir. 3-15-23 Mayıs’ta ödemelerinize dikkat edin. 19 Mayıs’ta Merkür ortaklaşa para alanlarınızda gerilemeye başlayacak. 12 Haziran’a kadar önemli para işlerinden kaçınmalısınız. 22, 25 ve 29 Mayıs seyahat ve eğitim alanlarınızda sıkıntı ve sorunlara açık günler olacak.

        • 33

          İNANILMAZ TEKLİFLERLE KARŞILAŞACAKSINIZ
          5 Haziran’dan sonra iş alanlarınızda güzel ilişkilerinizi devreye sokacaksınız. 16 Haziran’daki yeniay parasal işlerinizle ilgili başlangıçlar yapmanızı sağlayacak. Temmuz ayında çok önemli iş fırsatlarınız ve teklifleriniz olacak. Bu yüzden tatil planlarınızı biraz ertelemenizde fayda olabilir. 1-2-4-5 Temmuz’da şansınız çok yüksek olacak. Toplum önü işleriniz artarken inanılmaz tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

        • 34

          25 Temmuz’da Venüs arkadaşlık alanlarınızda gerilemesine başlayacak. Eski arkadaşlarınızla kontaklarınız artabilir. Ay sonuna kadar arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize dikkat edin. Ağustos ayında kariyeriniz ön planda olacak, bir yandan da yeni tanışacağınız insanlar size yeni iş fırsatları sunabilir. Venüs’ün kariyer alanlarınızda gerilemesi bazı işlerinizde sorunlara açık olduğunuzun göstergesi olabilir. Eski işlerinizi bu süreçte devreye sokun. Ağustos başı sizin için biraz sorunlu görünüyor.

        • 35

          SOSYAL ÇEVRENİZ HAREKETLENECEK
          11 Ağustos’tan sonra Jüpiter sosyal çevre alanlarınızı hareketlendirecek. Tanışacağınız insanlar size beklenmedik fırsatlar sunabilir. 14 Ağustos’tan sonra kariyerinizdeki yenilikler için harekete geçmelisiniz. 15-19 Ağustos’ta iş alanlarınızda güzel gelişmelere sahip olacaksınız. 29 Ağustos civarı aşk hayatınıza odaklanacaksınız. Çevrenizden alacağınız güçle aşk karşınıza gelebilir.

        • 36

          6 Eylül’deki Venüs düzelmesiyle beraber özel hayatınızda keyifli bir döneme giriyorsunuz. 13 Eylül’de oluşan parçalı Güneş tutulması sosyal çevrenizde yeni açılımlar yaratacak. 17 Eylül’de Merkür gerilemesine başlayacak. Yeni bir işe başlamaktan kaçınmalısınız. 28 Eylül’deki Ay tutulması iş alanlarınızda bazı sonuçları hayatınıza taşıyabilir.

        • 37

          BEKLENMEDİK PARASAL DESTEKLER GELECEK
          18-25 Ekim’de sosyal ortamlarınızda şansı yakalayacaksınız. 27 Ekim’deki dolunay özel hayatınıza ve ilişkilerinize dikkat çekecek. Aşk hayatınızdaki oluşumlar hızlanabilir. 11 Kasım’daki yeniay yeni dönemin çok şanslı olacağının altını çizmekte. Yeni işler karşınıza gelecek ve siz bu işleri değerlendirmesini bileceksiniz. 6-9 Aralık’ta beklenmedik yerlerden güzel parasal destekleriniz olabilir. 22 Aralık’tan sonra ilginizi yakın çevrenizde olup biten olaylara kaydıracaksınız.

        • 38

          2015'te Terazi burcunu neler bekliyor? İşte cevabı...

        • 39

          2015 yılında satış, pazarlama, basın, iletişim, akrabalar, öğrenim ve reklam alanlarınızda sorumluluklar ve testlerle karşılaşacaksınız. Bu konularda önemli sorumluluk ve yükümlülüklerle karşılaşırken, Satürn bu alanlardaki olumlu ilişkileri sağlam mı, değil mi diye test edebilir. Her şeyi ve düşüncelerinizi gözden geçireceğiniz bu süreç içerisinde kararlı ve konsantrasyonu yüksek işlerinizin peşinden koşmalısınız. 2015’te de Jüpiter sizin sosyal çevre alanlarınızı hareketlendiriyor. Çevreniz ve arkadaşlarınız değişiyor.

        • 40

          Yeni gireceğiniz çevrelerde, yeni tanışacağınız insanlar size yeni ve beklenmedik fırsatlar sunabilir. 11 Ağustos’tan sonra 1 yıl boyunca Jüpiter sizi her türlü olumsuzluk karşısında korumaya başlayacak, bu süreçte beklenmedik iyiliklerle karşılaşacaksınız. Maneviyata yönelmek, bilinçaltınızı düzenlemek ve farkındalığınızı artırmak için uğraşabilirsiniz. Uranüs, sizin evlilik ve özel alanlarınızı etkilemeye devam ediyor. 9-15 Ekim doğumlu Teraziler bu yıl, bu etkiden nasiplerini alacaklar. Evliyseniz veya uzun süreli ilişkiniz varsa ani değişimlere açık olmalı ve yeniliklere sırtınızı dönmemelisiniz.

        • 41

          SORUNLARINIZA EĞİLME ZAMANI
          1-3-4-10-11 Mart özel hayatınızda farklılıkları ve güzel oluşumları deneyimleyeceğiniz zamanlar. 5 Mart’taki dolunay, iş hayatınızda önemli bir sonuca ulaşmanızda, şartların çok da sizin elinizde olmayacağını gösteriyor. Sağlığınıza gereken özeni göstermeniz önemli olabilir. 20 Mart’ta oluşan tam Güneş tutulması iş, hizmet alanlarınızda hızlı başlangıç ve kararları hayatınızın merkezine yerleştirebilir.

        • 42

          Sorunlarınıza, sorumluluklarınıza ve görevlerinize daha fazla eğilmek durumunda kalabilirsiniz. İş değiştirme, iş başvurusunda bulunma, işinizdeki değişimler bu tutulmada devrede olabilir. 4 Nisan’daki tam Ay tutulması hayatınızda önemli karar ve sonuçları karşınıza getirecek. Bu şu anlama gelebilir, eğer eşinizin veya partnerinizin hayatına ayak uyduramadıysanız ilişkinizi sonlandırma kararı gündeme gelebilir veya tam tersi yolunuza daha güçlü devam edebilirsiniz.

        • 43

          15 Nisan’da banka, kredi ve faiz konularınızı düzenleyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Mayıs başında yabancılarla yapacağınız işleriniz varsa bazı zorlanmalar oluşabilir. 8 Mayıs’tan sonra kariyer ve iş hayatınızda ilişkilerinizi kuvvetlendireceğiniz bir döneme giriş yapacaksınız. 22-25 Mayıs’ta sevdiğiniz insanla ego sürtüşmelerine açık olabilirsiniz.

        • 44

          MUTLULUĞU ŞUBATTA YAKALAYACAKSINIZ
          3 Ocak'tan sonra artık aşkı daha fazla içinizde hissetmek isteyeceksiniz. Varsa çocuğunuzla olan paylaşımlarınız artabilir. Eğlenceli ortamlar, sportif faaliyetler, risk içeren işlerinizden keyfiniz yüksek olacak. 5 Ocak’taki dolunay kariyerinize dikkat çekecek. Bu dönemde aile hayatınıza odaklı olmanız kariyerinize vakit ayırmanızı zorlaştırabilir ya da tam tersi durumlar oluşabilir.

        • 45

          Önemli kararlardan 18-19 Ocak tarihinde kaçının. Şubat ayında aşk hayatınızda konuşmalarınız, eski konuları halletmeniz öne çıkabilir. Bir yandan da bu şubat ayında işinizde kendinizi göstermek ve başkalarına hizmet etmek durumunda kalacaksınız. 19 Şubat’taki yeniay sizi aşk hayatınızda destekliyor.

        • 46

          Aşk hayatınıza start verebilir, ilişkiniz adına yeni kararlar alabilir, gelecek planlarınızı oluşturabilirsiniz. 20 Şubat itibarıyla özel ilişkilerinizde heyecanı, birleşmeyi, karşı cinsle iyi anlaşmayı sağlayacak bir döneme giriş yapıyorsunuz. 22 Şubat’ta partnerinizle hem aşkta, hem de cinsellikte mutluluğu yakalayacaksınız.

        • 47

          KADERSEL OLAYLARLA KARŞILAŞABİLİRSİNİZ
          21-24 Haziran'dan sonra artık tamamen kendinizi ve enerjinizi kariyerinize ve iş konularına akıtmaya başlayacaksınız. 1-2-4 Temmuz’da sosyal ortamlarınızda şans sizden yana. Arkadaşınız olan birinden bir teklifle karşılaşabilir, hayatınızın aşkını bu ortamlarda yakalayabilirsiniz. Geleceğinize dair güzel oluşumlar altında olacaksınız.

        • 48

          8 Temmuz’dan sonra iş iletişiminizi artıracak, kariyerinizde birden fazla seçenek ve imkânla karşılaşacaksınız. 9 Ağustos’tan sonra artık enerjinizi sosyal ortamlarınıza harcayacaksınız. Eylül başı diğer burçların aksine önemli kararlardan kaçının. 13 Eylül’deki parçalı Güneş tutulması sizin kadersel alanınızda oluşuyor. Beklenmedik konu ve olaylar etrafınızda cereyan edebilir.

        • 49

          Bu süreçte hayatın size göstermek istediği olaylara odaklanın ve ani kararlardan kaçının. 17 Eylül’de Merkür gerilemeye başlıyor. Kişisel olarak kendinizi insanlara anlatırken, ifade ederken zorlanabilir, yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilirsiniz. Önemli anlaşmalardan ve görüşmelerden kaçının ve kesinlikle bu 3 haftalık süreçte imza atmayın.

        • 50

          KAZANÇLARINIZ BU DÖNEM ARTIYOR
          Ekim ayında kendi kişisel hayatınıza odaklanacaksınız. Kafanızdaki plan ve projeler için 9 Ekim’de Merkür’ün düzelmesini bekleyin. 16-18-23 Ekim’de aile hayatınız huzurlu ve mutlu olacak, kendinizi ailenizle yapacağınız işlerde verimli hissedeceksiniz. 25 Ekim’de beklenmedik bir teklif sizi mutlu edebilir. 8 Kasım’dan sonra görüntünüze ve kendinize daha fazla önem vereceksiniz.

        • 51

          11 Kasım’daki yeniay para işlerinizdeki kararlarınız için harika bir dönem, bir yandan da beklenmedik yerlerden göreceğiniz güzelliklerle parasal olarak gelirlerinizi artıracağınız bir dönem. 26 Kasım’da seyahat ve eğitim konularında, yabancılarla yapılacak işlerinizde bazı hassaslıklara açık olabilirsiniz. 5 Aralık’tan sonra kazançlarınızı artıracağınız bir dönem olabilir.

        • 52

          Güzel olan her şeyi sevecek ve para harcamaktan çekinmeyeceksiniz. 11-17-24 Aralık’ta parasal kazançlarınız size göz kırpacak. 25 Aralık’taki dolunay, kariyerinizdeki önemli olayları hayatınıza taşıyacak. Bu süreçte önemli teklifler, sonlanmalar, bitişlere hazır olmalısınız.

        • 53

          2015'te Başak burcunu neler bekliyor? İşte cevabı...

        • 54

          2015 yılında, ev ve aile hayatınız konusunda önemli sorumluluk ve testleriniz bu yıl devreye giriyor sevgili Başaklar. Hayatınızı yeniden yapılandırmak, endişe ve kuruntulardan kurtulmak ve sağlığınıza dikkat etmek öncelikleriniz olmalı.

        • 55

          Aile yaşantınız sorumluluk verici, sıkıcı ve bunaltan etkilere sahip olabilir, hiç olmadığı kadar bu konularda kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Evinizle ilgili tamirat, tadilat, ödemeler gündeme gelebilir veya ailenizden bir insanın bakımını üstlenebilir, aile büyüklerinizin sağlığıyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Kendinizi, ruhunuzu keşfetmek, yardımlaşmayı ön plana çıkarmak ve daha ruhani şeylerin peşinde koşmak isteyeceksiniz.

        • 56

          11 Ağustos’tan sonra sizin döneminiz başlıyor artık sevgili Başaklar. Kendinizi iyi tanıyacak, neler başarabileceğinizi anlayacaksınız. İnsanları kolaylıkla etkileyeceksiniz. 12 yılda bir gelen ve önünüzdeki 12 yılın konu ve olaylarını belirleyecek olan bu dönemde, şansın ayağınıza gelmesini beklemeyin. Kafanızda oluşturduğunuz plan ve projeleriniz varsa harekete geçin.

        • 57

          İŞ DEĞIŞTIRMEK IÇIN UYGUN ZAMAN
          5 Ocak’tan sonra iş konuşmak, plan ve projeleri oluşturmak, iş başvurusunda bulunmak için harekete geçebilirsiniz. 12 Ocak’ta enerjiniz değişiyor. Artık daha çok özel hayatınıza, ortaklaşa işlerinize, evliyseniz evliliğinize enerjinizi harcayacaksınız. Bu süreçte sevdiğiniz insanla aranızda bazen ufak tefek sürtüşmeler oluşabilir.

        • 58

          Parasal iş bağlantılarınız için 13-14-19 Ocak’tan faydalanmalısınız. 4 Şubat civarında iş hayatınızda başlattığınız işlerin karşılığını alabilirsiniz. Bazı şeyler elinizde olmayacak, bu dolunayda, bir olayın içyüzünü öğrenebilirsiniz. 2-6 Şubat iş alanlarınızda aradığınız desteği sağlayabileceksiniz. 19 Şubat’ta oluşan yeniayla birlikte işte şimdi iş değiştirmek, yeni bir işe, projeye başlamak için uygun bir dönem olacak.

        • 59

          Tüm girişimleriniz ve atılımlarınız için bu tarihten sonra kararlarınızı uygulamalısınız. 22 Şubat’ta istediğiniz bir kredi varsa alabilir, vergi borcunuzu halledebilir, faiz düzenlemelerinde bulunabilirsiniz. Eşinizin ve sizin hayatınızda ortak para konularına dair her tür konu için harekete geçebilirsiniz. Parasal anlamda güzel bir girişim devrede olabilir.

        • 60

          ANİ KARARLAR GÜNDEMDE
          Mart başında, sevdiğiniz insana yardım etmek, onun hayatına göre hayatınıza çekidüzen vermek esas olacak. Fedakârlıklarınız artabilir. Taşınma gibi düşünceleriniz varsa hızlandığını göreceksiniz. İş hayatınızda değişik ve farklı teklifler 1-3-10 Mart devrede olabilir. 4-11 Mart’ta eşinizin, partnerinizin hayatında ani ve beklenmedik para çıkışları ve girişleri oluşabilir. Kredi konusunda, borç alırken, banka işlerinizde sıra dışı ve diğer zamanlardan daha farklı bir şekilde harekete geçeceksiniz.

        • 61

          12 ve 17 Mart’ta aşk hayatınızda, parasal konularda bazı zorlanmalar yaşamanız söz konusu olabilir. Tutkularınızla ve inatçılığınızla hareket etmek sevdiğiniz insanla ilişkilerinizi gerebilir. 18 Mart’ta size teklif edilen bir ortak iş varsa şartlarını iyice gözden geçirin. 20 Mart’ta oluşan tam güneş tutulması özel hayatınızda önemli olayları ayağınıza getirecek. Bu tarihten sonra özel hayatınızda önemli ve ani kararlar gündeme gelebilir.

        • 62

          22-24-25 Mart özel hayatınıza çekidüzen vereceğiniz ve önemli kararlar alacağınız tarihler olabilir. 4 Nisan’daki ay tutulması sizin para evinizde oluşacak. Bu tutulma zamanı ve sonrasında parasal konularda önemli kararlar ve sonuçlar gündeminizde yer alabilir. 11 Nisan’dan sonra artık kariyerinizde konuşulmak, ilişkilerinizi artırmak için kolları sıvayabilirsiniz. 18 Nisan’da ortak para alanlarınızda oluşan yeniayla beraber bu dönemden sonra borç almak, vergi düzenlemelerinde bulunmak, sigorta işlerinizi halletmek için kolları sıvayabilirsiniz.

        • 63

          İLİŞKİNİZİ GÖZDEN GEÇİRİN
          8 Mayıs’tan sonra daha fazla arkadaşlarınızla bir arada olmak isteyeceksiniz. Katılacağınız sosyal ortamlarda, davetlerde veya etkinliklerde gözler sizin üzerinizde olabilir. 12 Mayıs’ta enerjinizi kariyerinize kanalize edeceksiniz. Bu süreçte kariyer ve iş hayatınız için girişeceğiniz mücadeleler artacak. Bir yandan da ailevi sorumluluklarınız bazı işlerinizin sonlanmasına veya bitmesine sebebiyet verebilir.

        • 64

          18 Mayıs’tan sonra Merkür’ün gerilemesiyle birlikte göz önünde olacağınız yerlerde yanlış anlaşılmalara açık olabilirsiniz. Yine de önemli kararlar almaktansa daha önceden düşünülmüş, konuşulmuş kararlar üzerinden gitmek bu yeniay size kazandırabilir. 25 Mayıs’ta arkadaşlarınız arasında para konuşmalarına girmeyin, borç almayın veya vermeyin. Kariyer oluşumlarınızda 6-8-9-10-14 Haziran’da inanılmaz güzel fırsatlarınız olacak.

        • 65

          Beklenmedik gizli yerlerden gelen şanslarla ve parasal desteklerle yolunuzda kolay ilerleyeceksiniz. 12 Haziran’dan sonra evliliğinizi, ilişkilerinizi gözden geçireceğiniz bir sürece gireceksiniz. Bu konularda bazı sorunlar oluşursa, bu sorunların nedenlerini gözden geçirmeniz önemli olacak. 16 Haziran’daki yeniay güzel ve etkili bir yeniay. Kariyerinizle ilgili alacağınız kararlar ve yeni başlangıçlar uzun soluklu olabilir. Bu dönem sonrası yapmaya özen gösterin.

        • 66

          TEMMUZ AYI FIRSAT DOLU
          Temmuz ayı iş ve sosyal çevre fırsatlarıyla dolu olacak. Maneviyatınızı güçlendirecek olaylar içinde olacaksınız. 1-2-4-5 Temmuz kariyerinizde 5 yıldızlı günler. 25 Temmuz’da Venüs’ün gerilemesiyle birlikte 31 Temmuz’a kadar fiziki görüntünüzde değişiklikler yapmamaya çalışın. 31 Temmuz ve 6 Eylül arasında eski duygusal konuların yeniden gündeme geldiğini göreceksiniz. 15-26-27 Ağustos hayatın size şanslar sunacağı ve destekleyeceği tarihler.

        • 67

          11 yıl boyunca bu şansı üzerinizde hissedecek, el attığınız her tür girişimden inanılmaz faydalar sağlayacaksınız. Aşk ve aile yaşantınızda 15-26 Ağustos’ta kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Eylül ayı sizin için fırsatlarla başlıyor. Eylül başında gizli ilişkiler, eski duygusal konular hayatınızın merkezinde olacak. Özel ilişkilerinizde kendinizi kandırmamaya ve gerçekçi adımlar atmaya özen gösterin.

        • 68

          17 Eylül’de Merkür para alanlarınızda gerilemesine başlıyor. Önemli ve yüksek alışverişlerden kaçının. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın para durumunda ani ve beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Boşanma aşamasındaysanız nafakayla ilgili hızlı gelişmeler yaşanabilir. Bir borç veya ödeme sizi sıkıştırabilir ya da elinize bu dönem sonrası miras geçebilir.

        • 69

          KENDİNİZİ AİLENİZE ADAMALISINIZ
          8 Ekim ve sonrasında artık daha çok kendinize düşecek ve görüntünüzü daha güzelleştirmek için uğraşacaksınız. Yeniay ev, aile ve para işlerinizde kalıcı başlangıçlar yapmak için ideal. 18 Ekim’de önemli bir para ve iş fırsatı devreye girebilir. Hayatınızın aşkı 3 Kasım’da hayatınızda belirebilir. 12 Kasım’da parasal alanda enerjinizi ortaya koyacak, girişimlerinizin sonuçlarını alacaksınız. 26 Kasım’daki dolunay kariyer hayatınızı hassas kılabilir. Aile hayatınızda ortaya çıkacak bir olay iş ve kariyer hayatınıza yansıyabilir.

        • 70

          Aralık ayında tamamen kendinizi ailenize adamalısınız. Bir ev sorumluluğu önem kazanabilir zira para getirileriniz ve bu alandaki şanslarınız hâlâ devam ediyor olacak. 10 Aralık’tan sonra çocuk konuşmaları hızlanabilir. Ya da aşk hayatınıza kanalize olacak, aşkınızla iletişiminizi hızlandıracaksınız. Aile hayatınızda önemli kararlar alacağınız, ev alım, satım işlerinizi başlatacağınız bir süreç içine giriyorsunuz.

        • 71

          2015'te Aslan burcunu neler bekliyor? İşte cevabı...

        • 72

          2015’te Jüpiter size inanılmaz şanslar verecek. Yılın ilk yarısında çok güzel fırsatlar yakalayacaksınız. Kim ve ne olduğunuzu görecek, kendinizi iyi tanıyacak, neler başarabileceğinizi anlayacaksınız. Bu yıl kendinize olan güveniniz tam olacak. İnsanları kolaylıkla etkilemeyi başaracaksınız.

        • 73

          12 yılda bir gelen ve önünüzdeki 12 yılın konu ve olaylarını belirleyecek olan bu dönemde, şansın ayağınıza gelmesini beklemeyin. Kafanızda kurduğunuz, oluşturduğunuz plan ve projeleriniz varsa harekete geçin, uğraşın, yeni insanlarla tanışın, farklı yerlerde bulunun. Ya da eğitiminize önem vererek kendinizi geliştirin. Eksik olduğunuz bir alan varsa onu tamamlayın. Siz kendiniz için bir şeyler yaptıkça hayat da size karşılığını en güzel şekilde verecek.

        • 74

          Yılın 2. yarısından sonra girdiği alanı genişleten, zenginleştiren ve bollaştıran Jüpiter bu sefer kazançlarınızı artıracak, elinizi bollaştıracak. Ticari bir işiniz varsa bu sene işinizde bolluk ve bereketi fazlasıyla tadacaksınız. Parasal anlamda güzel şanslara sahip olacaksınız. 2015’te de Satürn aşk, çocuklar ve yaratıcılık evinizde dolaşmaya başlıyor. Bu alanlarınızda önemli sorumluluklarınız olacak. Aşka ciddi yaklaşmak, hayatınızda önemli kararlar almak, çocuklarınızın sorumluluklarıyla uğraşmak öne geçebilir ve bu konularla ilgili çok önemli bilgiler edineceksiniz.

        • 75

          Planlı ve programlı atılacak adımlar, sizi her konuda destekleyebilir zira Güneş’iniz de Satürn’den olumlu etkiler alacak. Temmuz doğumlu Aslanlar yaptıkları işlerde daha fazla güvenilir olma yolunda emin adımlarla ilerleyecekler. Size keyif veren çocuk alanlarınızda yaşayacağınız bazı sıkıntı ve sorunları kendinize çok fazla dert etmemeye çalışın. Kendinizi olayların akışına bırakırsanız oluşturmak istediğiniz disiplin ve düzenin kendiliğinden yola girdiğini göreceksiniz.

        • 76

          ÖNEMLI BIR TEKLIFLE KARŞILAŞABILIRSINIZ
          5 Ocak’taki dolunay işinizle ilgili konularda bir sır perdesini aralayabilir. Bir işin içyüzü ortaya çıkabilir. 6 Ocak’tan sonra ilişkinizde düzeltmeniz, konuşmanız gereken konular varsa sevdiğiniz insanla iletişiminiz artmaya başlayacak. Onunla hayatı daha fazla paylaşacak, etrafınızda gözlemlediğiniz ilişki sorunlarını ve kendi ilişkinizi gözden geçireceksiniz. 14 Ocak’ta önemli bir teklifle karşılaşabilirsiniz.

        • 77

          5-6-19 Şubat tarihlerinde aşk hayatınızda şanslı günler içinde olacaksınız. 11 Şubat’ta Merkür’ün de düzelmesiyle artık para işlerinizin düzenlemelerine eğilebilirsiniz. Vergi konuları, kredi yapılandırmaları, borç ödeme dengesi için harekete geçebilirsiniz. Bir borcun altına girilebilir. 19 Şubat’ta ortak para alanlarınızda önemli kararlarınızı devreye sokabilirsiniz. 3-4 Mart esnek olacaksınız ve karşınıza ani ve beklenmedik iş ve seyahat fırsatları çıkabilir. 5 Mart’taki dolunay para işlerinizi hızlandıracak.

        • 78


          Elinize bir para geçmesiyle bütçenizi bu dolunay yeniden yapılandıracaksınız. 3-4 Mart esnek olacaksınız, hayatınızda birisi yoksa yolculuklar ve eğitim alanlarınızda sizden farklı ama sizi heyecanlandıracak bir ilişki yine yolunuza çıkabilir. 12-17 Mart öncesi ve sonrası iş hayatınıza dayalı anlaşmalarınızda, seyahatlerinizde birtakım baskılar ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Üzerinizde oluşan baskı, vereceğiniz değişik tepkilerle karşınızdaki insanları şaşırtabilir. Bu dönem tehlikeli bir dönem olacağından temkinli ve dikkatli adımlar atmak önemli olacak.

        • 79

          20 Mart’ta oluşan tam güneş tutulması ortaklaşa para evinizde hızlı gelişmeleri tetikleyecek. Bu tutulmada bir borç veya ödeme ortaya çıkabilir. Ya da bir borcun veya ödemenin altına girmek durumunda kalabilirsiniz. Eşinizin, ortağınızın, ailenizin, patronunuzun parasal durumundaki beklenmedik gelişmeler sizin para düzeninizde de beklenmedik olaylar yaşamanıza neden olabilir.

        • 80

          HAYAT SİZE GÖZ KIRPACAK
          4 Nisan’daki Ay tutulması reklam ve pazarlama alanlarınızı hızlandırabilir. Yaptığınız görüşmelerin ve anlaşmaların karşılığını satış olarak alabilirsiniz. 15 Nisan’dan sonra kariyer görüşmeleriniz, konuşmalarınız hızlanmaya başlıyor. Mayıs ayında çok çalışacak, çok toplum önünde olacak, toplumsal olayların içinde kendinizi bulacaksınız. 4 Mayıs’ta oluşan dolunay, ev, aile, yuva alanlarınızda bazı sonuç ve kararları hayatınıza taşıyabilir.

        • 81

          Bu dönem iş ve aile dengenizi iyi sağlamalısınız. İş ilişkilerinizde bazı zorlanmalar oluşabilir. 9-25-26 Mayıs’ta parasal konularda aldanmalara açık olacaksınız. Bu dönemde arkadaşlarınıza borç vermeyin ve istemeyin. 27-30 Mayıs’ta sosyal çevrenizdeki işleriniz, organizasyonlarınıza kanalize olacaksınız. 2 Haziran’daki dolunay, aşk hayatınız ve sorumluluklarınıza dikkat çekiyor. 5 Haziran itibarıyla artık görüntünüze ve şeklinize önem vermeye başlayacaksınız.

        • 82

          Güzelleşmek için harekete geçebilir, görüntünüze fazlasıyla vakit harcayabilirsiniz. Daha fazla dış ortamlarda bulunmak size yarayabilir. 6-8-9-10-14 Haziran’da hayat size göz kırpacak. Kendinizi birçok açıdan mutlu ve şanslı hissedeceksiniz. 21 Haziran’dan sonra artık geri planda durmanız gerekecek. Bu dönemi bir hazırlık dönemi olarak görmeli ve önemli işleriniz için kesinlikle bu zamanda harekete geçmemelisiniz.

        • 83

          İÇ SESİNİZ DOĞRU YÖNLENDİRECEK
          2 Temmuz ve civarında işinizde önemli sonuçlara ulaşabilirsiniz. Bu dönemde sizin işin içine dahil olmadığınız durumlar, işinizde hassaslıklara neden olabilir. İş arkadaşlarınızla 6-15 Temmuz’da bazı anlaşmazlıklara hazır olun. 8 Temmuz’dan sonra artık planlarınızı oluşturmalısınız. Bu dönemde geçmişle ilgili konuşmalarınız hızlanabilir. 9-13 Haziran’da iç sesiniz ve hisleriniz sizi her tür konuda doğru yönlendirebilir.

        • 84

          Ağustos ayında şansınızı iyi kullanmalısınız. Zaman zaman ailevi sıkıntılar baş gösterse de kendi bildiklerinizden şaşmayacak ve kendinizi göstermek isteyeceksiniz. 9 Ağustos’ta Mars’ın da sizin burcunuza geçmesiyle birlikte inanılmaz enerjik olacaksınız. Hızlı karar verme, duygusal hareket etme isteğiniz yüksek olabilir. Venüs’ün tüm ay boyunca gerilediğini düşünürsek görüntünüzde bu ay önemli değişimlerden kaçının, sonuçları sizi memnun etmeyebilir.

        • 85

          11 Ağustos itibarıyla artık 1 yıl boyunca şans, size parasal konularda, maddi alanınızda gülmeye başlayacak. Yaptıklarınızın karşılığını alacağınız bir yıl başlıyor gibi düşünün ve mutlu olun. 14 Ağustos’ta artık sizin döneminiz başlıyor sevgili Aslanlar... Bu süreç içerisinde kişisel istekleriniz önem kazanmaya başlayacak. Bu yeniaydan sonra hayati her tür kararınızı ve işlerinizi devreye sokabilirsiniz. Başlangıçlar, yeni adımlar, girişimler size şans getirecek

        • 86

          PARASAL KAZANÇ TAVAN YAPABİLİR
          Eylül ayında parasal konularda şanslarınız, ayağınıza gelen fırsatlar devam ediyor olacak. 13 Eylül’deki parçalı güneş tutulması para evinizde oluşacak. Bu tarih ve sonrasında parasal konularda beklenmedik konuların hızlandığına, yeniliklerin karşınıza geldiğine şahit olabilirsiniz. 25 Eylül itibarıyla enerjinizi parasal konulara kaydırabilirsiniz.

        • 87

          Parasal gelişmeler hızlı akarken siz de mücadeleci ruhunuzu bu konularda ortaya koyacaksınız. Harcamalarınız ve tüketiminizde artacak. 28 Eylül’deki tam Ay tutulması yabancı ortaklı işler, seyahat, hukuk alanlarınızda oluşacak. Bu tarih sonrası bu alanlarda hızlı olayların gündeme geldiğine şahit olacaksınız. 13 Ekim’de oluşan yeniayla birlikte iletişime dayalı işlerinizde şans ve mutluluk sizinle olacak.

        • 88

          Yine yakın çevrenizde bulunan insanlarla güzel işler çıkarabilir, enerjinizi onlara ve hayatlarındaki konulara yöneltebilirsiniz. 18- 25 Ekim’de bolluğunuz ve bereketiniz, parasal kazançlarınız tavan yapabilir. Yine bir iş teklifi parasal durumunuzu yukarılara taşıyacak. 27 Ekim’de oluşan dolunay sizin kariyer alanlarınızı tetikleyecek. Önemli bir iş gündeminize yerleşebilir.

        • 89

          AİLE HAYATINIZDA YENİ BAŞLANGIÇLAR
          Kasım ayında aile hayatınıza daha fazla vakit ayıracaksınız. 2 Kasım’dan sonra akraba ve aile büyüklerinizin sorunlarına çözüm bulabilir, onlarla olan iletişiminizi hızlandırabilirsiniz. 3-6 Kasım para bağlantılarınız kuvvetli olacak, yapılacak bir iş sonucunda elinize para geçebilir. 11 Kasım’daki yeniay ev ve aile alanlarınızda yeni başlangıçları ve kararları hayatınıza taşıyabilir.

        • 90

          Bu yeniay oldukça keyifli enerjilerle dolu olacağı için ailenize para yardımında bulunabilir, onlardan para yardımı görebilirsiniz. Bu tarih sonrasında bir ev alımı gündeme gelecek ve bu ev size çok uğurlu gelecek. Aralık ayında hayatınızda aşk olacak.

        • 91

          Âşık olmasanız bile, hayata keyifle ve aşkla bakmasını bileceksiniz. Varsa çocuğunuzla ilgili konuların da bu ay ön planda olacağını bilmelisiniz. 5 Aralık’tan sonra evinizde boya, badana, tadilat, dekorasyon işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Yine ailenizle olan ilişkilerinizi güzelleştireceksiniz.

        • 92

          2015'te Yengeç burcunu neler bekliyor? İşte cevabı...

        • 93

          Sevgili Yengeç, 2015 yılında kazançlarınız artacak, eliniz bollaşacak. Ticari bir işiniz varsa bu sene işinizde bolluk ve bereketi fazlasıyla tadacaksınız. Parasal anlamda güzel şanslara sahip olacaksınız. Bir ev veya mal mülk sahibi olmak, para biriktirmek ve harcamak için 11 Ağustos’a kadar inanılmaz şanslar yakalayacaksınız.

        • 94

          Ayrıca sahip olduğunuz her şey size daha güzel ve cazip görünebilir. Yine partnerinizin hayatındaki güzel gelişmeler de kazançlarınızı ikiye katlayabilir. Yılın ikinci yarısı 11 Ağustos’tan sonra Jüpiter reklam, satış, pazarlama, öğrenim, yazım, alanlarınızda size şans dağıtmaya başlayacak.

        • 95


          İŞ VE KARİYER ALANLARINIZ AKTİF
          Ocak ayına özel hayatınız, evliliğiniz veya bire bir ilişkilerinize odaklanarak giriş yapacaksınız. 5 Ocak’taki dolunay hem özel hayatınızda, hem de kendi hayatınızda önemli kararlar almanıza neden olabilir. 6-13-14 Ocak kariyeriniz için parasal desteklerinizi artırabilirsiniz. 27 Ocak’tan sonra gezmeyi sevecek, yabancılarla yapılacak olan işlerinizde güzel ilişkiler kurmayı başaracaksınız.

        • 96

          Dış ortamlar ve bu alanlarda yapılacak işler sizi daha fazla destekliyor olacak. Bir davanız varsa önemli sonuçlar elde edebilirsiniz. 4 Şubat’taki dolunay, para alanlarınızı tetikleyecek. 24-26 Şubat’ta iş hayatınızda kalıcı ve düzenli işler karşınıza çıkabilir. Mart başında iş ve kariyer alanlarınızın aktif olmasıyla birlikte güzel ve anlık fırsatlarınız kendinizi mutlu hissettirtecek. 1-3-4 Mart’ta karşınıza çıkacak fırsatlar parasal kazançlarla dolu olabilir.

        • 97

          12-7 Mart’ta ortaklaşa bir işiniz varsa partnerinizle güç çekişmeleri işlerinizi sekteye uğratabilir. İşinizde değişmesi gerekenlere odaklanmalı, gereksiz çıkışlardan ve risklerden kaçınmalısınız. 20 Mart’ta oluşan güneş tutulması seyahat, yabancılarla yapılacak işler, dış ülke bağlantıları, medya, hukuk veya ticaret alanlarınızı tetikleyecek. Bu işlerden bir tanesiyle uğraşıyorsanız bu dönem ve sonrasında bu alandaki işlerinizin ve bu konularda gelişmelerin hızlandığını göreceksiniz.

        • 98

          KENDİNİZE GÜVENİNİZ GELİYOR
          Nisan başında kariyer ve iş hayatınızda farklı ve sıra dışı tekliflere açık olacaksınız. 4 Nisan’daki tam ay tutulması ev ve aile hayatınızda oluşacak. Biraz stres ve gergin etkiler altında olacaksınız. Zira tam da bu dönem iş alanlarınız fazlasıyla değişik etkiler altında olacak. 18 Nisan’daki yeniay, kariyerinizi harekete geçirecek.

        • 99

          Her tür yeni kararınızı bu tarihte almaya özen gösterin. Yeni projelerinizi ortaya koyabilirsiniz. Aşk hayatınızda 21-22 Nisan’da sosyal çevreniz size yardımcı olacak. Sevdiğiniz kişiyle güzel organizasyonlar içine girebilirsiniz. 4 Mayıs’taki dolunay aşkı karşınıza getirebilir. 18 Mayıs’taki yeniayla beraber geleceğinizle ilgili önemli kararlar alabilir ve yeni insanlar, sosyal çevrelerde yeni işlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

        • 100

          5 Haziran’dan sonra gelirleriniz ve ticari ilişkileriniz önem kazanmaya başlayacak. Gelirlerinizde artışlar söz konusu olabilir. 21 Haziran’dan sonra artık enerjiniz yükselmeye başlayacak. Kendinize olan güveniniz yerine gelmeye başlıyor. Birkaç gün sonra 24 Haziran’da Mars’ın da kişisel alanınıza geçmesiyle beraber çabuk hareket etme isteğiniz yüksek çalışacak.

        • 101

          SEVMEK, SEVİLMEK İSTEYECEKSİNİZ
          Temmuz ayında parasal şanslarınız yüzünüzü güldürebilir. Maddi alanda elinizin bollaşması para harcamalarınızı da hızlandıracak. 25 Temmuz’da Venüs’ün yakın çevre alanlarınızda gerilemesiyle birlikte 1 hafta boyunca yakın çevrenizde ilişki içinde olduğunuz insanlarla sorunlara açık olabilirsiniz. 31 Temmuz’daki dolunay parasal alanlarınızda önemli sonuçları karşınıza çıkarabilir.

        • 102

          Tam da para dengenizi sağlamışken ortaya çıkacak bir ödeme sizi zor durumda bırakabilir. 11 Ağustos’tan sonra satış, reklam, iletişim, yazma gibi işleriniz varsa bu işlerinizin daha da genişleyeceği, gelişeceği, bu alanda yeni fırsat ve şansların olacağı bir döneme giriş yapacaksınız. Her tür parasal işlerinizdeki kararlarınız için 14 Ağustos’tan sonra harekete geçmeye çalışın. 15-19-26-27 Ağustos parasal konularda şansınız çok yüksek olacak.

        • 103

          İşlerinizin karşılığını alacak ve yeni işlerinizin ücretlerini konuşacaksınız. Hayat sizi destekliyor. 13 Eylül’deki parçalı güneş tutulmasıyla işlerinizde beklenmedik hızlı olaylar ve gelişmeler yaşayabilirsiniz. 17 Eylül’de ev ve aile alanlarınızda gerilemesine başlayacak olan Merkür, eski ailevi konuları hayatınıza taşıyabilir. 3 haftalık bu gerileme süresince ailenizle iletişiminize dikkat edin. Uzun zamandır uğraştığınız ve oturtmak istediğiniz işlerinizin karşılığını bu süreçte alabilirsiniz.

        • 104

          Kariyerinizle ilgili konuların 6 ay boyunca hızlandığını görebilirsiniz. 11-26 Ekim’de bir işinizde bozulmalar oluşabilir. Tam da bu süreçte kariyer hayatınızdaki oynaklıklar, değişimler, türbülanslar aile yaşantınızı da huzursuz kılabilir. 23 Ekim’den sonra aşkı konuşmak, hissetmek, sevmek ve sevilmek isteyeceksiniz.

        • 105

          AŞK BU AYA DAMGASINI VURACAK
          Kasım ayında daha çok yakın çevrenizde bulunan insanların hayatıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Bir yandan aşk bu aya damgasını vuracak. Aşk hayatınız tavan yapabilir. 11 Kasım’da aşk hayatınızda ve çocuk konularında, yine yaratıcılık ve sanat alanlarınızda yeni başlangıç ve kararlarınızı uygulayabilirsiniz. Artık daha çok aşk hayatınız hakkında konuşacaksınız. 22 Kasım’dan sonra işinize ve gücünüze kanalize olacaksınız.

        • 106


          İş yanılgılarınız ve bazı işlerinizde hayal kırıklıkları 25-29 Kasım’da ortaya çıkabilir. İş hayatınızda güzel ve etkili başarılara 6-9 Aralık’ta ulaşabilirsiniz. 10 Aralık’tan sonra özel hayatınızda konuşmalarınız artmaya başlayacak. Sevdiğiniz insanla sorunlarınızı konuşarak çözmek bu dönem önemli olmalı. 14-17-19 Aralık’ta özel hayatınızda şans sizden yana olacak.

        • 107

          2015'te İkizler burcunu neler bekliyor? İşte cevabı...

        • 108

          Sevgili İkizler, 2015 yılında evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işler alanınızda sorumluluklarınız ve testleriniz başlıyor. Evliyseniz yeni sorumluluklar alabilir, ilişkilerinizin sağlamlığını gözden geçirecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Evliliklerinizin gerçek bir temel üzerine kurulu olup olmadığı, partnerinize ne kadar dürüst olup olmadığınız, kendinize sormanız gereken soruların başında geliyor.

        • 109

          Gerçekte bir ilişkiden neler beklediğiniz, karşılığında ne aldığınız ve verdiğiniz bu süreçte önem kazanacak. Bu yıl Jüpiter, reklam, satış, pazarlama, öğrenim, yazım alanlarınızda size şans verecek sevgili İkizler. Yine yakın çevre akraba, kardeşler ve komşularınızdan yana olumlu etkiler altında olacak, onlardan iyilikler göreceksiniz.

        • 110

          Basın, yayınla, gazetecilikle ilgili işe sahip olanlar ferah, rahat ve yaratıcı bir süreç içerisinde bulunuyor olacaklar. İletişiminiz fazlasıyla artabilir ve temas halinde olduğunuz kişilerden güzel açılımlar elde edebilirsiniz. Yılın 2. yarısında ev ve aile konularında güzel şanslar yakalamaya meyilli olacaksınız. Emlak alım satımından kazanç sağlayabilir, istediğiniz bir ev varsa onu alarak hayallerinize kavuşabilirsiniz.

        • 111

          ENERJİNİZİ KARİYERİNİZE KAYDIRIN
          22 Mayıs-31 Mayıs arasında doğan İkizler, bu sene zorlanabilirler. Karşıt açıda bulunan Satürn onların otorite ve erkek figürleriyle, patronlarıyla, eşleriyle veya babalarıyla çeşitli sıkıntılar yaşamasına neden olabilir. Yılın ilk ayında ortaklaşa para konularına eğileceksiniz.

        • 112

          5 Ocak’taki yeniay maddi konularda gözünüzü açmanız gerektiğinin altını çiziyor. 12 Ocak’tan sonra artık enerjinizi kariyerinize ve iş alanlarınıza kaydıracaksınız. İş hayatınızda mücadeleleriniz artabilir ve yine yardımsever ve başkalarını düşünen tavırlarınızla iş hayatınızda kolay yönlendirilmelere açık olabilirsiniz.

        • 113

          21 Ocak’ta gerilemesine başlayacak olan Merkür sizi daha az tanıyan, yabancı insanlarla yaptığınız işlerde bazı sorunları hayatınıza taşıyabilir. 4 Şubat’taki Dolunay, yakın çevre konularınızı hayatınızın merkezine yerleştirebilir. Bu dönem işinize kanalize olduğunuz için yakın çevrenizdeki insanları ihmal etmeyin, aradaki dengeyi iyi sağlayın.

        • 114

          5-6-8 Şubat insanlardan hem fikirsel, hem de maddi olarak destek sağlayabileceğiniz günler. 19 Şubat ve sonrasında seyahat, eğitim, medya ve hukuk alanlarınızda yeni adımlar için uygun bir süreç içinde olacaksınız. Bu yeniay ortak fikirlerinizi destekleyecek ve size kalıcı işler sunacak.20 Şubat itibarıyla ilişkileriniz ve enerjiniz daha çok kalabalık ortamlara, arkadaşlık ilişkilerinize ve sosyal çevre konularınıza kaymaya başlıyor. Sosyal ortamlarınızda bir aşka yelken açabilir, arkadaşlarınızdan biriyle aşkı deneyimleyebilirsiniz.

        • 115

          11 MART'I KENARA NOT EDİN
          Mart’ta ani, heyecanı yüksek adımlarla kendinizi sıra dışı bir aşk macerası içinde bulmanız mümkün. Bu ilişki arkadaş ortamlarınızda başlayacak. 6-10 Mart’ta sosyal çevrelerde insanlar gerek özel hayat, gerekse işleriniz konusunda çeşitli fırsatları karşınıza getirecekler.

        • 116

          11 Mart’ı bir kenara not edin. Ani ve beklenmedik olaylarla karşılaşabilir ve önemli bir iş fırsatı elde edebilirsiniz. 20 Mart önemli bir tarih. Tam ay tutulmasıyla beraber kariyeriniz ve işinizde önemli değişimler ve oluşumlar içine giriyorsunuz. Çok önemli kararlar devreye girecek. 4 Nisan’daki tam ay tutulması aşk hayatınızı tetikleyecek.

        • 117

          Aşkı isteyecek, hissedecek ve kendinizi aşkın kollarında bulacaksınız. Bu dönemde aşkınızı gizli tutmanız size daha ayrı bir heyecan verebilir. Yine bu tutulmayla beraber beklenmedik bir bebek haberi özel hayatınıza damgasını vurabilir. 20 Nisan’dan sonra artık kendinizi ve geçen sene yaşadıklarınızı gözden geçireceğiniz bir döneme giriş yapacaksınız. Bu süreçte programınızı iyice planlayın ve bu yıl neler yapabileceğinizi gözden geçirmeye çalışın.

        • 118

          GİZLİ KONULAR AYDINLANABİLİR
          11 Ağustos itibarıyla aile hayatınızda şanslı ve mutlu bir döneme giriyorsunuz. Evlenmek ve yuva kurmak istiyorsanız harekete geçmek için harika bir dönem olacak önünüzde. Ailevi ilişkileriniz size huzur ve mutluluk getirecek. 15-19 Ağustos’ta aileniz için parasal konularda güçlü etkiler oluşturabilirsiniz.

        • 119

          Kalbiniz boşsa aşkı konuşmak, istemek, aşkı paylaşmak etkili olacak. Nihayet eylül ayında Venüs düzelecek ve sıkıntı yarattığı yakın çevre alanlarınızda, aşk hayatınızda rahat bir döneme giriş yapacaksınız. 13 Eylül’deki parçalı güneş tutulması aile hayatınızda önemli kararları gündeme oturtacak. Bu tarih ve sonrası bir ev alımı, satımı gibi işleriniz hızlanabilir.

        • 120

          Aşk hayatınızda vereceğiniz her tür karar için, çocuk konuları ve yeni bebek kararları için 13 Ekim’de oluşacak yeniayı beklemelisiniz. Bu tarih ve sonrasında aşkı kalbinizde hissedecek, çocuğunuz varsa onunla ilişkinizde güzellikler yaşayacaksınız. İş alanlarınızda merak ettikleriniz, gizli konular aydınlanabilir.

        • 121

          Bazı şeyleri netlikle görecek ve buna göre hareket edeceksiniz. İş, hizmet ve sağlık konuları kasım ayı boyunca gündeminizde olacak. 18 Kasım’dan sonra kariyer ve iş ivmeniz artmaya başlayacak. Gözlemleriniz sonucunda elde ettiğiniz bilgilerle artık kariyerinizde istediğiniz gibi ilerleyebilirsiniz.

        • 122

          Aralık ayında işinizi sevecek, beraber çalıştığınız insanlarla güzel işler çıkartacaksınız. Ortak parasal işlerinizdeki sorunlara 10 Aralık sonrası çözümler üreteceksiniz. Banka işlemleri, kredi yapılandırmaları, borç alma işlemleriniz bu tarihten sonra devreye girecek. Aralık sonunda sevdiğinizle aranızdaki buzları eritmek ve ilişkinizi iyi bir noktaya taşımak için harika fırsatlar karşınıza gelecek.

        • 123

          SİZİN ZAMANINIZ BAŞLIYOR
          8 Mayıs'tan sonra parasal kazanımlarınızı artırabileceğiniz bir döneme giriş yapacaksınız. Evinize, ailenize yapacağınız yardımlarda devrede olacak. 19 Mayıs’ta Merkür sizin burcunuzda gerilemesine başlıyor. Yanlış ifadelere, anlaşılmalara açık bir dönem.

        • 124

          Önemli girişimlerinizden kaçının. İşle ilgili girişimlerinizde ise, 26-29 Mayıs’ta yanıltıcı ve aldatıcı etkiler altında olacaksınız. Haziran ayı özel ilişkilerinizde gerçekleşecek olan bir dolunayla başlıyor. Bir yandan da bu ay özel hayatınız dışında kendinizi iletişimsel olarak ortaya koyacağınız bir ay olabilir.

        • 125

          5 Haziran’dan sonra iletişim konularınıza, pazarlama alanlarınıza eğilecek ve güzel ilişkilerle işlerinizde istediğiniz istikrarı sağlayabileceksiniz. 16 Haziran’daki yeniay sizi yükseltecek, sizin zamanınız başlıyor. Parasal bağlantılar, konuşma ve görüşmeler temmuz ayında giderek artacak.

        • 126

          Para dengelerini de iyi tutmak lazım. 19 Temmuz’dan sonra evinizi değiştirmek, dekorasyona başlamak, tadilat, badana işlerine girişmek önem kazanabilir. 25 Temmuz’da gerilemesine başlayacak olan Venüs, aile hayatınızda eskiden kalmış, çözülmemiş duygusal konuları ay sonuna kadar hayatınıza taşıyacak.

        • 127

          2015'te Boğa burcunu neler bekliyor? İşte cevabı...

        • 128

          2015 yılında ortaklaşa gelirler, banka, kredi, faiz, vergi, miras alanlarınızda sorumluluklarınız size soluk aldırmayabilir sevgili Boğalar. Bu yıl eşinizin, sevgilinizin veya ortaklaşa finansal gelirlerinizin üzerine odaklanacaksınız. Bu hayatınız için de büyük bir dönüşüm içerecek. Şimdiye kadar önemsemediğiniz konuları önemseyebilir, önemsediklerinizin sırasını değiştirebilirsiniz.

        • 129

          Bu süreç tamamlandığında ruhunuzdaki değişim ve dönüşümler de tamamlanmış olacak. Bir yandan da ev ve aile konularında inanılmaz şanslarınız ve fırsatlar var. Bu dönemde emlak alım satımından kazanç sağlayabilir, istediğiniz bir ev varsa onu alarak hayallerinize kavuşabilirsiniz. Evlenmek ve yuva kurmak istiyorsanız harekete geçmenin tam zamanı.

        • 130

          Yılın 2. yarısında aşk, eğlence, yaratıcılık, sanat ve çocuklar konusunda inanılmaz şanslar yakalayacaksınız. Çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız güzel bir dönem. Yine bu dönem içerisinde tanışacağınız bir insanla büyük bir aşk yaşayabilir, beraberliğinizi evliliğe taşıyabilirsiniz. Eğlenceli ortam ve aktivitelerden fayda sağlayabilir, borsa gibi spekülasyona dayalı işlerinizde veya şans oyunlarında talihinizi konuşturabilirsiniz.

        • 131

          TUTAMAYACAĞINIZ SÖZLER VERMEYIN
          5 Ocak'tan sonra işinizde konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz. Önemli projeler dillenebilir ve bu dönem içerisinde fikirleriniz görünür hale gelebilir. Kuracağınız iyi ve kaliteli ilişkiler bu ay kariyerinizde çok işinize yarayacak. 4-6-13-14-23-28 Ocak kariyerinizde sizi destekleyecek ve güzel oluşumları tetikleyecek tarihler.

        • 132

          Girişimleriniz için 20 Ocak’tan sonra harekete geçmeniz size çok şey kazandırabilir ama yeniliklerdense eski ve tamamlanmamış, yarım kalmış işlerinizin peşine düşmelisiniz zira 21 Ocak’ta Merkür eski konuları, görüşülmüş işleri karşınıza getirecek. 11 Şubat’ta Merkür’ün düzelmesiyle beraber aşk hayatınızda, kariyerinizde ve parasal konularda yaşadığınız sıkıntılara elveda diyebilirsiniz. 19 Şubat’ta kariyerinizde oluşan yeniayla beraber gerçek ve tam istediğiniz değişiklikleri yapmak için şans karşınıza gelebilir.

        • 133

          Bu yeniay zamanı Merkür de düzeldiğinden artık başlangıçlarınız ve girişimleriniz için adım atmanın tam zamanı. Bu yeniayı kesinlikle kaçırmayın. 22 Şubat’tan sonra karşınıza çıkacak bir ilişki size biraz gizemli gelebilir. Daha doğrusu gizli saklı ilişkiler, platonik sevgiler daha fazla ilginizi çekecek. Evliyseniz bu döneme dikkat edin, kendinizi ve evliliğinizi tehlikeye atmayın. Mart ayında iş ve kariyer alanlarınızda güzel etkileşimleriniz olacak. Bu süreçte ailenizdeki insanlara tutamayacağınız sözler vermekten kaçının.

        • 134

          MERKÜR MADDİ SIKINTILAR ÇIKARTABİLİR
          5 Mart'taki dolunay aşk hayatınızı önemli hale getiriyor. Seyahatlerde, eğitim alanlarınızda arkadaş çevrenizin de katkısıyla aşkı doyasıya yaşayabilir, bazı riskler almaktan korkmayabilirsiniz. 17 Mart ve civarında daha az tanıdığınız, samimi olduğunuz insanlarla çekişmemeye özen gösterin. 21 Mart ve sonrası enerjinizde geri çekilmeler görülebilir.

        • 135

          Oldukça aktif geçen bir ayın ardından dinlenmek size iyi gelecek. 22-24-25-30 Mart gerek iş, gerekse kişisel seçimleriniz için harika tarihler. 4 Nisan’da oluşan tam ay tutulması iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda önemli sonuçları hızlandırılmış bir şekilde hayatınıza taşıyabilir. Kendinize çok yüklenmeyin ve olayları geldiği gibi yaşamaya çalışın. 8 Nisan’dan sonra ailevi konularda şansı ve mutluluğu daha çok üzerinizde hissetmeye başlayacaksınız.

        • 136

          Kafanızdaki ev planlarınızı uygulayabilir, kredi başvurularını gözden geçirerek bütçenize uygun olanını seçebilirsiniz. 26-30 Nisan parasal konularda şansınız yüksek olacak. 15 Mayıs parasal konularda önemli kararlar almayın, bir borcun altına girmeyin veya bir sözleşme imzalamayın. Yeniayın hemen arkasından gerilemesine başlayacak olan Merkür maddi konularda sıkıntılar çıkararak sizi zorlayabilir.

        • 137

          İLİŞKİLERİNİZDE DİKKATLİ ADIMLAR ATIN
          Haziran ayı başındaki dolunay ortak para alanlarınıza dikkat çekse bile, becerikli ve çözümcü yapınızla işlerin üstesinden gelmesini başaracaksınız. 5 Haziran ve sonrası evinizde misafir ağırlamak, evinizin ihtiyaçlarını karşılamak, dekorasyon, tadilat, tamirat gibi işlerle uğraşmak için uygun günler olacak. İş alanlarınızda haziran ayında rahat edeceğiniz, parasal destekler sağlayacağınız günler, 9-10- 14 Haziran tarihleri.

        • 138

          12 Haziran’dan sonra Merkür’ün düzelmesiyle beraber maddi konularda da düzelmeler olacak. Temmuz başında hayalini kurduğunuz o eve sahip olmak inanın hiç zor değil. Ailenizdeki bolluğun ve bereketin artmasıyla, kendinizi iyi hissetmenizle birlikte, beraber alınacak kararlara odaklanacaksınız. 25 Temmuz’da aşk evinizde gerilemesine başlayan Venüs eski, bitmemiş aşk meselelerini hayatınıza taşıyabilir.

        • 139

          31 Temmuz’a kadar aşk hayatınızda ve varsa çocuğunuzla olan ilişkilerinizde dikkatli adımlar atın. Dikkatsiz atılacak adımlar ve bazı konuların ortaya çıkmasıyla beraber ev ve aile hayatınızdaki ilişkilerinizde de tüm ağustos boyunca sorunlar ve sıkıntılar yaşayabilirsiniz. 31 Temmuz’dan sonra evinizi değiştirmeye, yeni eşyalar almaya ve tadilat gibi işlere kalkışmamaya özen gösterin.

        • 140

          ÖZEL HAYATINIZA FOKUSLANIN
          11 Ağustos'ta aşk evinize giren Jüpiter size bu alanda şanslar sunabilir. Aşkı, çocuk oluşumlarını, sanatsal işleri destekleyecek ve büyütecek olan Jüpiter, 23 Ağustos itibarıyla aşk, sevme ve sevilme ihtiyacı hayatınızın önemli bir parçası olmaya başlayacak. 13 Eylül’deki parçalı güneş tutulması aşk evinizde oluşuyor. Bu tarih ve sonrasında aşk hayatınızda yeni oluşumlara açık olabilir. 23 Eylül’den sonra çalışmak önem kazanıyor.

        • 141

          Bu dönemde daha fazla üretmek isteyecek ve kimliğinizi iş ve hizmet alanlarınızda ortaya koymaya başlayacaksınız. Bu yüzden karşınıza gelecek olan olayları kısa vadede değil de, uzun vadeli olarak değerlendirmeye bakın. Ekim ayında karşı tarafı gözeterek hakka, adalete saygılı olarak çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanlara saygıyla ve sevgiyle yaklaşmanız iş alanlarınızda sizi aranılır kılabilir.

        • 142

          13 Ekim’deki yeniay iş konularınızı hızlandıracak ama yeni işlerdense, eski işlerinizi bitirmeye çalışın ve günlük rutininizde aksamalar olursa bunu çok da dert etmeyin. 23 Ekim’le birlikte özel hayatınıza fokuslanmanız gerekebilir. Şartların karşı tarafın elinde olacağı bir ay sizi bekliyor. Aşkta olumlu zamanlarınız 18-23-25-30 Ekim tarihleri.

        • 143

          HARCAMALARINIZA DİKKAT
          8 Kasım'dan sonra işinizi daha çok seveceksiniz. Kuracağınız güzel ilişkilere odaklanın ve kalıcı adımlar için harekete geçin. 11 Kasım’daki yeni oluşumlarla özel hayatınız için güzel başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu yeniay aşk hayatınızda size şansı ve mutluluğu vaatediyor. 13-17 Kasım sorunlarınızı konuşmak, romantizm yapmak ve birbirinizi daha iyi anlamak için harika günler.

        • 144

          Yılın bu son ayında aşk hayatınız için parasal harcamalarınız hızlanabilir sevgili Boğalar. Sonradan düşünmemek için paranızı biraz kontrol altında tutmaya çalışın. 11 Aralık’taki yeniay kredi, borç alımı, banka düzenlemeleri, alacak, verecek dengenizi iyi kurmak için size güzel şanslar verebilir. Bir yandan da iş hayatınıza 6-11 Aralık’ta dikkat etmelisiniz.

          YARIN: İKIZLER BURCU

        • 145

          2015'te Koç burcunu neler bekliyor? İşte cevabı...

        • 146

          Sevgili Koçlar, bu yıl şansı, aşkı, ateşi ve cesareti fazlasıyla hissedeceğiniz bir yıl geçireceksiniz. Yılın ilk yarısında daha atak, daha sabırsız, daha duygularınızın sizi yönlendireceği bir döneme açıksınız. Aşka adım atabilir, gelecek planlamalarınızı oluşturabilir ve daha cesur adımlarla yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Evlenmeseniz bile bu dönem yaşayacağınız aşklar sizi bir adım ileriye götürecek ve gelişiminize katkıda bulunacak.

        • 147

          Anne olmak isteyen Koçlar için kaçırılmaması gereken bir yıl olabilir. Eğer anneyseniz veya çocuğunuz varsa, onun yeteneklerini destekleyecek ve başarılarına katkıda bulunacaksınız. Çocuklarla ilgili her tür oluşum, girişim için harika bir yıl olacak. Ayrıca her tür risk içeren faaliyetlerde, sanatsal konularda, üretkenliğinizi ortaya çıkaracak oluşumlarda bu yıl kendinizi bulacaksınız.

        • 148

          AŞK HAYATINIZ HAREKETLENİYOR
          Bu yıl itibarıyla yüksek düşünce ve fikirlerinizi kontrol etmeyi öğrenmeniz gerekecek. ‘Ben her şekilde oldum’ düşüncesi size yanlış yaptırabilir. Seyahatleriniz veya yolculuklarınız sorumluluk verici ve öğretici olabilir. Anlayışınızı ve umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin.

        • 149

          Ağustos ayı itibarıyla, işinizi seveceğiniz ve önemseyeceğiniz bir sürece merhaba diyebilirsiniz. Daha fazla iş konularını konuşacak ve ilerleyen dönemde daha fazla iş fırsatlarınızın ayağınıza geldiğini göreceksiniz. Yeni işlere, tekliflere, sizi yukarıya taşıyacak fırsatlara yılın 2. yarısında daha fazla açıksınız. Ocak ayı iş ve kariyer konularında hızlanacağınız ve bir yandan da işle ilgili konularda kendinizi göstermek isteyeceğiniz bir ay olabilir.

        • 150

          5 Ocak’ta ailevi konu ve olaylar daha fazla önem kazanabilir. Bu süreçte aileniz ve işiniz arasında kalabilir, anne, baba sürtüşmelerine açık olabilirsiniz. 13-14 Ocak’ta sosyal çevrelerde güzel ve heyecanlı organizasyonlar sizi bekliyor olacak. 12 Ocak’ta enerjinizi iyi korumanız gereken bir döneme giriş yapacaksınız. Bazı legal meseleler sizi zorlayabilir. 21 Ocak’ta gerilemesine başlayacak olan Merkür, organizasyona yönelik işlerinizde teknolojik sorunları ve aksilikleri ortaya çıkarabilir.

        • 151

          Bu süreçte iş hayatınız ve iletişime dayalı işleriniz varsa dikkatli olun. 4 Şubat’ta aşk hayatınız hareketlenebilir. Yoğun duygularla kendinizi bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onunla olan ilişkiniz bu dolunay devrede olacak. 19 Şubat’tan sonra yaptıklarınızı gözden geçirmeli ve gelecek ay başlayacak, diğer yılın atılımları için planlar yapmalısınız.

        • 152

          EGO SAVAŞLARINA AÇIK BİR DÖNEM
          Mart ayında heyecanlı, hızlı, kıpır kıpır yapınızla farklı kararlar almaya, özgür hissetmeye ihtiyacınız yüksek olabilir. 11-12-17 Mart’ta toplum önünde veya iş hayatınızda dikkatli olmalısınız. Ego savaşlarına ve sürtüşmelere açık bir dönem olabilir. Sizi kısıtlayan her şeye ve herkese karşı isyankâr ve asi davranmaya meyilli olacaksınız.

        • 153

          Farklı ve özgür davranışlarınızı, iş alanlarınızdaki insanların anlamasına imkân olmayabilir. 17 Mart itibarıyla para kazançlarınızın üzerinde duracağınız ve gelirlerinizi artıracağınız bir dönem. Güzel olan her şeye ilginizin artabileceği gibi, bu dönemde güzelleşmeye, sanata para harcamalarınız da hızlanabilir. 20 Mart’ta oluşan tam Ay tutulması kadersel ve sizin elinizde olmayan etkileri hayatınıza sokabilir.

        • 154

          Bu süreçte sağlığınıza fazlasıyla özen göstermelisiniz. 4 Nisan’daki tam Ay tutulması özel hayatınızda önemli sonuç ve kararları hayatınıza taşıyabilir. Olasılıklara gelince evlilikle ilgili konular hızlanabilir, taşınma gündeme gelebilir veya tam tersi var olan ilişkinizde sevdiğiniz insandan beklenmedik hareketler görebilir ve ilişkinizde dengesizlikler yaşayabilirsiniz.

        • 155

          KARŞINIZA GÜZEL FIRSATLAR ÇIKACAK
          Temmuz ayına aşk teklifleriniz, hayatı riske etme arzunuz, keyifli ve eğlenceli organizasyonlarla başlayacaksınız. 1-5-6 Temmuz’da ayaklarınız yerden kesilebilir. 16 Temmuz’daki yeni ay, ev ve aile hayatınız için vereceğiniz yeni karar ve başlangıçları hayatınıza taşıyabilir.

        • 156

          Bir ev almayı düşünüyorsanız bu tarih sonrası yapmakta fayda olacak. 31 Temmuz itibarıyla eski aşk konuları, tamamlanmamış, yarım kalmış ilişkileriniz gündeme gelebilir. Yine çocuğunuzla olan ilişkinize bu dönemde dikkat etmelisiniz. Eylül başına kadar bu alanlarınızda ilişkilerinizi gözden geçirin. Eski sevgili ve ilişkilerinizle arkadaş ortamlarınızda karşılaşma ihtimaliniz yüksek olacak.

        • 157

          11 Ağustos’ta iş ve hizmet alanlarınızda şansı ve rüzgârı arkanıza almaya başlıyorsunuz. Çalışma azminiz, isteğiniz karşınıza güzel fırsatlar çıkaracak. Bu etkiyi bir yıl boyunca arkanızda hissedeceksiniz. Ağustosun son haftaları iş hayatınıza kanalize olurken, 27 Ağustos’ta yeni bir iş teklifi sizi mutlu edebilir.

        • 158

          TADİLAT İÇİN UYGUN ZAMAN
          18 Nisan’daki yeni ay, yeni girişimler ve yeni atılımlar için harika bir dönem. Yeni işler, atılımlar için bu tarihteki yeni aydan kesinlikle yararlanmalısınız. 21-22 Nisan’da aşkınızla ilişkinizi güçlendirebilir, güzel konuşmalarla şansı üzerinizde hissedebilirsiniz. Çocuk isteyenlerse bu konuşmaları hızlandırarak önemli kararlar alabilirler.

        • 159

          8 Mayıs itibarıyla boya, badana, tadilat ve tamirat işlerinize girişmek için uygun bir sürece gireceksiniz. 15 Mayıs’ta bir işinizde kopma, bitiş veya sorunlar baş gösterebilir. 5 Haziran sonrasında aşk hayatınız güzelleşmeye başlıyor. Sevdiğiniz insana hislerinizden bahsetmek, davranışlarınızla ona sevginizi, duygularınızı anlatmak için hiç durmayın.

        • 160

          8-9-10 Haziran iletişim veya yaratıcılığa dayalı işlerinizde size gereken şansı sunacak. Yine bu tarihlerde aşka hazır olacaksınız. İletişim, satış, pazarlama, reklam, bilgisayar sektörleri için yeni karar ve başlangıçların 16 Haziran’dan sonra yapılması önemli olabilir. Bu yeni ay, yanıltıcı etkileriniz de olacak, bu yüzden bir yandan önemli başlangıçlar için kıvranırken, diğer yandan etki altında kalmamaya özen gösterin.

        • 161

          AİLENİZE ÖZEN GÖSTERİN
          Eylül ayında çalışmak sizi mutlu edecek. Başkalarının da desteğini alacağınız mütevazı ama sizi destekleyecek işlerinize odaklanmanın tam zamanı. 13 Ekim’de oluşan yeni ay taşınma, ilişki adına karar verme, evlilik ve ilişki adımlarınızı destekleyen, başlangıçlarınızı hızlandıran bir yeni ay olacak. Parasal konularda sahip olduklarınızın değerlendirmesi 27 Ekim’deki dolunayla karşınıza gelebilir. İş ve para hayatınızdaki güzel ve etkili günleriniz 3-6-10-13-17 Kasım.

        • 162

          20-22 Kasım’da yabancılarla yapacağınız görüşmeler, konuşmalar hızlanıyor. Bir yandan da seyahat etmekten mutluluk duyabilirsiniz. Aralık ayı seyahatlerin ve gelecek fırsatlarınızın önem kazanacağı bir ay olacak. 10 Aralık’tan sonra kariyer hayatınız için görüşmeleriniz hızlanmaya başlıyor. Ailenize biraz daha özen ve itina göstermeyi unutmayın lütfen.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa