Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Esrarengiz saldırıda şok gelişme

        Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde, önceki gün evinde3 aylık oğlunun yanında 6 yerinden bıçaklanarak yaralanan kadının kayınbiraderi ile eltisi gözaltına alındı.

        Alınan bilgiye göre, merkez Yıldırım İlçesi Güllük Mahallesi Şen Sokak'taki evinde dün kimliği henüz belirlenemeyen kişi tarafından karın, kol ve kasığından bıçaklanan Esma Turgut(24) ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

        3 aylık bebeğinin gözü önünde maskeli kişi tarafından bıçaklanan Esma Turgut'un son olarak cep telefonundan kayınbiraderi Suat T. ile görüştüğü tespit edildi. Bunun üzerine polis savcılıktan izin alarak Suat ve Sultan T.'nin Altınova Mahallesi'ndeki evinde arama yaptı. Aramada üzerinde kan lekeleri olan kadın şalı, kot pantolon ve yüz havlusu bulundu.

        İfadesi alınan Suat T. telefonla kendisinin görüşmediğini, eşinin aramış olabileceğini söyledi. Kapıda zorlama olmaması da polisin olayı gerçekleştiren kişinin aileyi tanıyan birisi olma ihtimalini güçlendirirken, ikinci kattaki evin penceresinin de açık olduğu, zanlının buradan girme ihtimalinin de bulunduğu öne sürüldü. Tüm bu gelişmelerin ardından kayınbirader ve elti, ifadelerinin alınmasından sonra serbest bırakıldı.

        El konulan eşyalardaki kan izlerinin mağdure Esma Turgut'un kan örnekleriyle uyuşup uyuşmadığı laboratuar incelemesinin ardından netlik kazanacak. Yetkililer, herhangi bir gözaltı işleminin olmadığını açıklayarak, "sadece bilgi sahibi olarak ifade aldık" dediler

        AJANSLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa