Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Yarın plan yapacaklar dikkat! Meteoroloji'den yarın için yağmur ve kar uyarısı | 16 Ocak 2024 hava durumu nasıl olacak?
        • 1

          Bugün hava durumu nasıl olacak? Bugün yani 16 Ocak Salı günü için plan yapacaklar emrak içerisinde merak içerisinde bu sorunun cevabını araştırıyor. Merak edilen soru Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu raporunun yayınlanmasının ardından belli oldu. İşte 16 Ocak bugün hava durumu raporu...

        • 2

          BUGÜN HAVA DURUMU NASIL OLCAK?

          Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava durumu raporuna göre yarın, Şırnak, Hakkari, Van, Iğdır, Kars, Ardahan ve Artvin hariç yurt genelinde yağış bekleniyor.

        • 3

          Yağışların Bayburt, Gümüşhane, Erzincan, Tunceli, Muş, Bingöl, Ağrı ve Bitlis'te kar ve karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. Ankara, İzmir ve İstanbul dahil 66 ilde ise yağmur bekleniyor.

        • 4

          15 OCAK HAVA DURUMU NASIL?

          Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın batısı, Güney ve Kıyı Ege. Akdeniz bölgesi ile Gaziantep, Adıyaman ve Kilis çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinde Kıyı Ege, Çanakkale'nin güney, Balıkesir'in batı kıyı kesimleri ile Antalya'nın batı ilçelerinde yer yer kuvvetli olması beklenen yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, Toroslar Mevkii'nde karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Yurdun iç ve doğu kesimlerinde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa