Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Yarın hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Türkiye'de 6 Ocak Cumartesi son dakika hava durumu ile yarın yağmur veya kar yağacak mı?
        • 1

          Yarın hava nasıl olacak? Meteorolojinin haftalık tahminlerine göre yarın yani 6 Ocak Cumartesi günü Türkiye genelinde hava iyi gözüküyor. Ocak ayında beklenenin aksina bir süre daha kar yağışı olmayacak. Peki, İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'da yarın hava nasıl olacak? İşte, 6 Ocak Cumartesi hava durumu...

        • 2

          İSTANBUL, ANKARA. İZMİR VE BURSA'DA YARIN HAVA NASIL OLACAK?

          Meteorolojiden gelen 5 günlük hava tahminlerine göre; 6 Ocak Çumartesi günü İstanbul'u yağışsız ancak güneşsiz bir hava bekliyor. Cumartesi günü hava sıcaklıkları 10 ila 16 derece arasında olacak.

          Ankara ise Cumartesi günü soğuk bir gün geçirecek. 1 ila 13 derece arasında değişecek sıcaklıklara, parçalı bulutlu yer yer güneşli hava eşlik edecek.

        • 3

          Bursa da tıpkı İstanbul gibi yağışsız ve kapalı bir havaya uyanacak. Sıcaklıklar 4 ila 19 derece arasında değişecek.

          İzmir Cumartesi günü diğer şehirlere göre daha sıcak bir havaya uyanacak. 10 ila 18 derece arasında değişen sıcaklıklara yağışsız ancak bulutlu bir hava eşlik edecek.

        • 4

          6 OCAK CUMARTESİ TÜRKİYE GENELİNDE HAVA NASIL OLACAK?

          Türkiye, Cumartesi günü genel olarak güneşli bir güne uyanacak. Sıcaklıklar, mevsim normallerinin üzerinde seyrederken; Cumartesi günü Türkiye'nin genelinde yağmur veya kar yağışı gözükmüyor.

        • 5

          İSTANBUL'DA BUGÜN (5 OCAK CUMA) HAVA NASIL?

          İstanbul bugün güneşli bir güne uyandı. Bugün hava güneşli seyrederken; sıcaklıklar da 10 ila 14 derece arasında değişecek.

        Haberi Hazırlayan: Başak Kanık
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa