Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yalova Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Yalova’daki 3 kurumun personeline yönelik olarak, “Uyuşturucu madde bağımlılığı ile mücadele, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin fiziki anlamda tanınabilirliği ve Türk Ceza Kanunda uyuşturucu ve uyarıcı madde suçları ile cezai müeyyideleri” semineri düzenlendi. Eğitime narkotik köpeği Zeytin de katıldı.

        Yalova Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ildeki eğitim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Yalova Denetimli Serbestlik İl Müdürlüğü Personeli ve Yalova A3 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Personeline yönelik bir seminer gerçekleştirildi. “Uyuşturucu madde bağımlılığı ile mücadele, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin fiziki anlamda tanınabilirliği ve Türk Ceza Kanunda uyuşturucu ve uyarıcı madde suçları ile cezai müeyyideleri” konulu seminerde ile uyuşturucu veya uyarıcı maddeler ile mücadelede kolluk görevlilerine nasıl destek ve katkı sağlanabileceği hususunda bilgi verildi. Seminerle ilgili olarak Yalova Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise şu bilgiler paylaşıldı, “Kurum müdürlerinin de katılım sağladığı seminerde, uyuşturucu ile mücadele alanda daha etkin çalışmalar yürütülebilmesi adına kurumlar arası işbirliğinin önemine dikkat çekilmiştir. Narkotik dedektör köpeği Zeytin’in kısa süreli yer aldığı bilgilendirme semineri karşılıklı görüş, öneri, soru ve cevap şeklinde son bulmuş düzenlenen etkinlikten duyulan memnuniyet dile getirilmiştir”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yalova İlçeleri
        Tüm Yalova Haberleri
         Yalova

        Yalova

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa