Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        20172018 Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav sezonunda şampiyonluğa ulaşan Galatasaray Yalovalıları sokağa döktü.

        15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda maçın bitiş düdüğüyle birlikte bir araya gelen binlerce sarıkırmızılı taraftarlar elde edilen 21. şampiyonluğu gecenin ilerleyen saatlerine kadar kutladılar.

        Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Bornova Stadı'nda Göztepe’yi Bafetibi Gomis’in penaltıdan attığı golle 10 yenen Galatasaray 21. şampiyonluğuna ulaştı. Sarıkırmızılı renklere gönül vermiş taraftarlar ise Yalova’nın cadde ve sokaklarını yaptıkları tezahüratlarla inlettiler. Birçok Yalovalı taraftar ise şehir merkezinde arabalarıyla şampiyonluk turu atmayı ihmal etmediler.

        Galatasaray taraftar grubu ‘ultrAslan’ Yalova Koordinatörü Abdullah Hartuç, takımlarının şampiyonluğundan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, bütün Galatasaray camiasının şampiyonluğunu kutladıklarını dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yalova İlçeleri
        Tüm Yalova Haberleri
         Yalova

        Yalova

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa