Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        24 Haziran seçimleri öncesinde adaylarını en erken belirleyen parti MHP oldu. MHP Yalova Milletvekili adaylarını açıkladı.

        MHP Genel Merkezi Yalova’da 3 milletvekili adayını belirleyerek kamuoyuna açıkladı. Buna göre MHP Yalova Milletvekili adaylığında 1. Sırada Hasan Topçular, 2. Sırada Ali Oğuz Berberoğlu ve 3. Sırada ise Mete Örnek yer aldı. Sonuçların ülkeye ve Yalova’ya hayırlı olmasını dileyen MHP Yalova 1. Sıra Milletvekili adayı Hasan Topçular yaptığı değerlendirmede, “ Yalova’nın ve ülkemin aşığıyım. 20 senedir Yalova’da siyaset yapıyorum. En eski il başkanlarından birisi de benim. Yalova’nın sorunlarını çok iyi biliyorum. Tüm amacım ilime ve ülkeme hizmet etmek. Yapı olarak da verdiğim sözde durmadığımda sıkıntı yaşayan birisiyim. Bugüne kadar hep söylediğim gibi milletvekili noktasında Yalova çok şanssız bir il. Sandıkta halkın tecellisinin temsil noktasında meclise taşınmasında Yalova’mız hep sıkıntı yaşadı. Ben uzun zamandır söylüyorum Yalova il olduğu günden bugüne kadar hiçbir zaman hak ettiği yere gelemedi. Bu anlamda Yalova ile ilgili tespitlerim konusunda çalışmalar yapmak istiyorum. Önce ülkeme daha sonra ilime faydalı olmak istiyorum” dedi.

        MHP Yalova İl Başkanı Mehmet Necati Vural ise, “MHP olarak adaylarımızı belirledik. Bundan sonra tüm teşkilatımız adaylarımızın arkasında onları meclise taşımak için çalışacak. MHP Yalova’dan 3 milletvekili çıkartma azmi ile yollara koyulacak. 24 Haziran sabahına kadar da çalışmalarımıza ara vermeyecek tüm gücümüzü ortaya koyacağız” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yalova İlçeleri
        Tüm Yalova Haberleri
         Yalova

        Yalova

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa