Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Yüzüklerini attılar!

        Show TV’de ekranlardan mutluluk dağıtan ikili Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunumuyla “Evleneceksen Gel” tüm hızıyla devam ediyor. Hayallerin gerçekleştiği, bekarların evlendiği ‘Evleneceksen Gel’ programının bugünkü bölümünde,kendi aralarında yüzük takarak evlilik yoluna adım atan Samet ve Nihat’ın tartışması damga vurdu. 

        “BU İLİŞKİYİ ONAYLAMIYORUM” 

        Stüdyoya girer girmez Samet’le aralarında sorun olduğunu söyleyen Nevin, ağlayarak parmağına taktığı söz yüzüğünü fırlattı. Bunun üzerine Samet’te yüzüğünü çıkartarak yere fırlattı. Ağlamaya devam eden Nevin; “Daha düne kadar bana evlenme teklif ediyordu. Şimdi ne oldu da bana bu muameleyi yapıyor” dedi. Daha sonra yayına telefonla bağlanan Samet’in annesi de Nevin’in oğluyla olan ilişkisini onaylamadığını söyledi. 

        “SANA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM!” 

        Samet’in yüzük atmasını bir türlü kabullenemediğini söyleyen Nevin, kendisine yapılan bu hareketi bir türlü hazmedemediğini söyledi. Gözyaşları içerisinde kalan Nevin; “sana hakkımı helal etmiyorum. Sen beni gerçekten sevmemişsin. Sen benim gibi bir kadını ancak rüyanda görürsün” diyerek tepkisini gösterdi.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu