Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Yeni Bir Hayat 24. Bölüm 6. Kısım

        Show TV’nin ilgi çeken yarışma programı “Yeni Bir Hayat”ta muhteşem bir final gecesiyle 2 yarışmacı hayallerine veda etti. Birbirinden farklı 7 kadın ve 7 erkekten oluşan 14 yarışmacı, tüm hafta jüri üyelerinin eğitimleriyle muhteşem galaya hazırlandı. Final gecesi yarışmacılar, hafta başında kendilerine verilen kızlar için 'en yakın arkadaşlarının düğününe gitme', erkekler için ise ‘Bebek’te kahve içme’ konseptiyle jüri karşısına çıktılar. Jüri puanları doğrultusunda en düşük puan alan iki kadın iki erkek yarışmacının kaderini ev halkı belirledi.

         

        Sunuculuğunu Şebnem Kısaparmak’ın üstlendiği, jüri kadrosunda Cengiz Abazoğlu, Ebru Şallı ve Tan Sağtürk’ün yer aldığı “Yeni Bir Hayat”, birbirinden özel yarışmacıları ile Show TV’de! 14 farklı hayat... 14 farklı hikaye... Hepsinin ortak noktası ise yeni bir hayat istiyor olmaları. Kendilerini hayata yeniden hazırlamak isteyen yarışmacılar aynı evde ortak bir amaçla buluştu.

         

        BİRBİRİNDEN İDDİALI YARIŞMACILAR!

         

        Yeni Bir Hayat’ın yarışmacıları arasında; Tansu, Burak, Ece, İzzet, Kübra Dilara, Erkan, Havva, Uğur, Dilara, Kemal, Yeliz, Fevki, Tufan ve Büşra yer alıyor. Hafta başında birbirleriyle eşleşen yarışmacılar Yeni Bir Hayat’a beraber hazırlanacaklar. 

         

        ELEME HEYECANI!

         

        Final gecesinde jüri karşısına çıkan yarışmacılar, tüm hafta aldıkları eğitimleri sergiledi. Hafta içi sergiledikleri performanslara göre puanlanan yarışmacılar bu kez jüri karşısında ter döktü.  Puanlama sonucunda haftanın birincileri erkekler evinden 'Erkan' olurken, kızlar evinden ise 'Kübra Dilara' oldu. Jüri puanları doğrultusunda en düşük puanı alan 6 yarışmacı arasından jüri 2 yarışmacıyı koruma altına aldı. Geriye kalan 4 yarışmacının kaderini ev arkadaşları belirledi.

         

        "DİLARA VE BURAK" ELENDİ!

         

        Geriye kalan yarışmacılar bu kez de ev arkadaşları tarafından oylandı. Ev halkı tarafından yapılan oylama sonucunda ise Yeni Bir Hayat'a erkekler evinden Burak, kızlar evinden ise Dilara veda etti. 

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu