Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Kadın kuaförler kız çocukları için köy köy dolaşıyor

        Afyonkarahisar'da 4 kadın kuaförü "Küçük işler büyük mutluluklar getirir" sloganıyla başlattıkları sosyal sorumluluk projesi kapsamında izinli günlerinde belde ve köyleri dolaşarak kız çocuklarının saçlarını kesiyor.

        Afyonkarahisar'da kadın kuaförlüğü yapan Merve Karaman (25), Sevgi Öztaylan (30), Çiğdem Daşdelen (25) ve Sultan Gül (17), yaklaşık 1 ay önce "Küçük işler büyük mutluluklar getirir" sloganıyla sosyal sorumluluk projesi başlattı. Gittikleri köy ya da beldedeki okullarda kız çocuklarının saçlarını kesen 4 genç kadın, izinli oldukları günlerde soluğu kentteki herhangi bir köyün veya beldenin okulunda alıyor. 

        Bu Ramazan Bayramı öncesi de kız çocuklarına bayram hediyesi vermek isteyen Merve Karaman, Sevgi Öztaylan, Çiğdem Daşdelen ve Sultan Gül, Çay ilçesine bağlı Karamık Karacaören beldesindeki Yunus Emre Ortaokulu'nda öğrenim gören kız öğrencilerin saçlarını kesti. Kızlar arkadaşlarının saçlarının kesilmesini merakla izlerken, heyecanla sıranın kendilerine gelmesini bekledi.(DHA)

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu