Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Burası Hafta Sonu - 16 Temmuz 2023 (Merkez Bankası Temmuzda da artırıma gidecek mi?)

        Yazarların grevine oyuncular da katıldı, ne olacak? "Oppenheımer" vizyona giriyor... tartışmalı film için ne konuşuluyor? Musk - Zuckerberg kavgası ne olur? İki süper zengin kafes dövüşü yapacak mı, son durum ne? "Barbie" filmi için ne konuşuluyor? Burası Haftasonu'nda Oylum Talu sordu; Habertürk Yazarı Oray Eğin yanıtladı.

        Yalnızlık beyni nasıl küçültüyor? Beslneme alışkanlığımız değişti mi? Nasıl beslenmeliyiz, neler sağlığa daha zararlı? Obezite sorunu nasıl çözülecek? Aspartam hangi gıdalarda var? Burası Haftasonu'nda Oylum Talu sordu; Beyin Sağlığı Derneği Başkanı Prof. Dr. Derya Uludüz yanıtladı.

        Aşk, Güzellik ve paranın temsilcisi ne getirecek? Venüs retrosunda neler olur? Hangi burç nasıl etkilenecek? Burası Haftasonu’nda Oylum Talu sordu; Astrolog Şebnem Ekşib yanıtladı.

        Kaan Işık Koşaner Wımbledon'da Japon rakibini 2- 0 yendi. Burası Haftasonu'nda Oylum Talu sordu; Milli Tenisçi Kaan Işık Koşaner ve Tenis Antrenörü Mert Gerçeker yanıtladı.

        Enflasyon tek haneye ne zaman düşer? Faiz arıtırımı devam eder mi? Merkez Bankası Temmuzda da artırıma gidecek mi? Enflasyon düşmeye devam edecek mi? Dövizdeki dalgalanma ne zaman durur? Yabancı sermaye girişi hızlanır mı? Dolar mı, altın mı, borsa mı? Bitcoin yükselir mi? Kripto paralarla ilgili beklenti nedir? Burası Haftasonu'nda Oylum Talu sordu; Nişantaşı Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeynep Ökten yanıtladı.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu