Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Güldür Güldür Show 72. Bölüm Fragmanı

        Daha önce organları ile karşılıklı konuşma imkanı bulan Mesut, bu sefer vücudunu ele geçiren ağrının kaynağını öğrenmek için yeniden organlarına bağlanacak. Kalp Şevket, Akciğer Fikri, Mide İbrahim, Karaciğer İsmail, Dalak Mehtap ve bağırsak Mustafa, sahipleri Mesut'a nasıl davranacak? Mesut'un vücuduna giren virüs sahiden Bülent Serttaş olabilir mi?

        Ekranların en önemli sağlık programı Hekimim'de kalp cerrahi Bilal ve Beyin cerrahi İbrahim yine hangi çok önemli tavsiyeleri verecek? Stüdyo konuklarının dertlerine derman arayan Bilal ve İbrahim'in arasındaki gerginlik bir son bulacak mı?

        Nazar konusunda bir uzman olan Şevket, tarihi eserlerin satıldığı müzayedeye katılırsa neler yaşanır? Satılan ürünleri ucuza almak için kendi hesabına müzayedeye adam sokan zengin işadamı Mesut ve karısı Burcu'nun ucuza aldıkları önemli eserlere Şevket'in nazarı değerse neler olur? Burcu'nun yeğeni Berrak Tüzünataç'a nazarı değen Şevket, Berrak'ı hangi korkunç hale sokacak?

        Nezaket ve Mesut çifti kendilerini tanıştıran İbrahim'den tarafsız bir ilişki mahkemesi kurup, aralarındaki olaylara hakim olmasını isterse neler yaşanır? Nezaket ve Mesut’un arkadaşları, çiftin avukatlıklarını üstlenince mahkemeye hangi önemli delilleri sunacak?

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu