Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Sokak ortasında eşini dövdü! Mahkemede, "Eşim kendi kendine vurdu" dedi

        Boşanmak isteyen eşini döverken çevredekiler tarafından darp edilen koca, savcılık ifadesinde şaşırttı. "Konuşurken eşim kendi kendine vurdu, ben ona vurmadım" dedi.

        Arkasından koştu, vurdu, yere düşürdü. Vurmaya devam etti. Bu görüntülere rağmen savcılıkta "Ben vurmadım" dedi.

        Güvenlik kamerasına yansıyan olay, İstanbul Kağıthane'de yaşandı. Mehmet T. ile Nevin T., İstanbul Adalet Sarayı'na boşanma dilekçesi vermeye gitti. Adliyeden birlikte ayrılan çift arasında tartışma çıktı. Mehmet T. karısına saldırdı. Yere düşürdüğü eşine vurmaya devam etti. Kadının yardım çığlıklarına çevredekiler koştu. Bir vatandaş, Mehmet T.'ye kafa attı.

        Mehmet T. aldığı darbe ile yere yığıldı. Kısa sürede olay yerinde çok sayıda kişi toplandı. Gelenler de bir yandan polisi ararken bir yandan da Mehmet T.'yi tutarak kaçmasını engelledi. Nevin T.'nin şikayeti üzerine gözaltına Mehmet T. yaralama ve tehdit suçundan adliyeye sevk edildi. İfadesinde söyledikleri şaşkına çevirdi. "Konuşurken eşim kendi kendine vurmaya başladı. sırtım dönüktü. Sonra arkamdan uçarak birileri tekme atmaya başladı. Vurmamama rağmen eşimin şikayeti üzerine buraya getirildim" dedi.

        Güvenlik kamerası görüntülerine rağmen hakkındaki suçlamaları reddeden Mehmet T. savcılık ifadesinin ardından serbest kaldı.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu