Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Kim Kardashian, Donald Trump ile görüştü

        Dünyaca ünlü Amerikalı televizyon yıldızı Kim Kardashian, Beyaz Saray'da Amerikan Başkanı Donald Trump ile bir araya geldi.

        Amerikalı televizyon yıldızı Kim Kardashian, ABD Başkanı Donald Trump'la Beyaz Saray'da buluştu. Şiddet içermeyen uyuşturucu suçuna rağmen ömür boyu hapis cezası alan beş çocuk annesi Alice Marie Johnson'ın affedilmesini istedi. ABD Başkanı Trump görüşmeyle ilgili, Twitter hesabından bir fotoğraf paylaştı. "Kim Kardashian ile bugün harika bir görüşme gerçekleştirdik. Hapishane reformu ve cezalandırma hakkında konuştuk" dedi.

        37 yaşındaki ünlü yıldız, cezaevinde bulunan Alice Marie Johnson'ın affedilmesi için çabalıyor. Şiddet içermeyen suçuna rağmen ömür boyu hapis cezası alan Johnson'ın salıverilme ihtimali yok. Ancak Kardashian, Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump ve damadı Jared Kushner ile konuyla ilgili irtibata geçti. Kardashian ve Kushner arasında gerçekleşen telefon trafiği son zamanlarda yoğunlaştı. Kardashian'ın Donald Trump'ı desteklemesiyle bilinen eşi Kanye West de buluşmanın gerçekleşmesi için yardım etti. Kesin olmasa da Trump'ın yetki kullanarak Johnson'ı "affetmesi" mümkün.

        Kardashian'ın kendisi için çabalamasından dolayı mutlu olan Johnson, ünlü yıldıza, yazdığı bir mektupla teşekkür etti. Johnson mektubunda, "Duygularımı ve minnettarlığımı ifade edecek güçte kelime bulamıyorum" ifadesini kullandı. 62 yaşındaki Alice Marie Johnson, ABD'de ilk kez şiddet içermeyen uyuşturucu suçu için ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı. 21 yıldır cezaevinde olan Johnson, uyuşturucu satma suçundan hüküm giymişti.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu