Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Kavşak inşaatında göçük! Tonlarca toprağın altında kaldı

        Kocaeli'deki bir kavşak inşaatında göçük meydana geldi. Tonlarca toprağın altında kalan inşaat işçisi 1 saatlik çalışmanın ardından vinç yardımıyla kurtarıldı.

        Beline halat bağlandı, vinçle yukarı çekildi. Göçük altında sıkışan işçi, uzun uğraşlar sonucunda kurtarıldı. Kocaeli'nin Gölcük ilçesindeki bir şantiyedeki köprülü kavşak inşaatında çalışan işçi Edip Keskin aniden meydana gelen göçüğün altında kaldı. Tonlarca toprak üzerine yığıldı. Talihsiz adam toprak ve beton arasında sıkıştı.

        Çalışma arkadaşları sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede şantiye bölgesine gelen ekipler, göçük altında kalan işçiyi kurtarmak için çalışma başlattı. Diğer işçilerin de yardımıyla göçük altındaki tahta ve demirler kesildi. Yaralanan Keskin, belinden halatla vince bağlandı. Kontrollü bir şekilde yukarı çekildi. Sedyeyle ambulansa taşındı. Keskin, yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından kurtarıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. İnşaat alanında inceleme başlatıldı.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu