Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van’ın İpekyolu Belediyesi tarafından düzenlenen "Kültür Gezileri"nin ilkine katılan Maya Kadın Yaşam Merkezimizdeki 100 kadın kursiyeri, Karadeniz gezisini tamamlayarak Van’a döndüler.

        İpekyolu Belediyesinden yapılan açıklamada, gezi programı çerçevesinde kadınların birinci gün; Artvin/Hopa, Rize Ayder Yaylası ve Trabzon Uzungöl’ü gezdikleri belirtildi. Açıklamada, “Gezinin ikinci gününde ise Trabzon’da bulunan Ayasofya Müzesi ile Atatürk Köşkü ziyaret edilirken, üçüncü ve son günde Erzurum’a da uğrayan ekibimiz sonrasında Van’a döndü. Gezi sonrasında, Karadeniz bölgesinin tarihi ve doğal güzelliklerini görme imkanı bulmaktan son derece mutlu olduklarını belirten kursiyerlerimiz, bu imkânı sağlayan İpekyolu Belediyesi ve Başkan Vekili Cemil Öztürk’e teşekkürlerini ilettiler” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa