Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN'ın Gürpınar ilçesinde, jandarma tarafından, pazar günü yapılacak seçimlerin güvenliği için, PKK/KCK terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda, 16 kişi gözaltına alındı.

        Van İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, pazar günü yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinde, vatandaşların hür iradeleri ile oy kullanmalarının sağlanması, PKK/KCK terör örgütünün baskı ve tehditlerinin kaldırılmasına yönelik 'Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ali Doğukan Kılınç' operasyonu düzenlendi. Operasyonda, 16 kişi gözaltına alınırken, şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise elektronik eşya ve terör örgütünün propagandasına yönelik hazırlanan materyaller ele geçirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa