Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanlığı, 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi istişare toplantısı düzenledi.

        İl Başkanı Mevlüt Kaya başkanlığında düzenlenen istişare toplantısına Van İl Başkan Yardımcısı Necmettin Gürbüz, İpekyolu İlçe Başkanı Mehmet Sait Seven, Edremit İlçe Başkanı Cengiz Rençber, Erciş İlçe Başkanı Vedat Küçükkaya ve Saray İlçe Başkanı Ergin Yavaş katıldı.

        İstişare sonrası alınan ortak karar neticesinde, genel merkezin almış olduğu kararı desteklediklerini, ‘Cumhur İttifakı’nın seçimden galip gelmesi adına her türlü çalışmayı yapacaklarını belirten BBP Van İl Başkanı Mevlüt Kaya, “Cumhur ittifakının başarılı olması için bölgemizde toplumla birebir görüşmeler sağlayacağız. Ev toplantıları tertip ederek 24 Haziran seçimlerinin başta ilimiz, ülkemiz, bölgemiz ile İslam coğrafyası için taşıdığı önemi aktaracağız. Yangına su taşıyan karınca misali bizler üzerimize düşeni yerine getireceğiz” dedi.

        Toplantı, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa