Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van’ın sorunlarının ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü Van Güçbirliği Platformu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla dokuzuncu kez bir araya geliyor.

        Son olarak 10 Mart 2018 tarihinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve bakanlık bürokratlarının katılımıyla gerçekleştirilen Van Güçbirliği Platformu’nun dokuzuncu toplantısı, 25 Mayıs 2018 Cuma günü saat 16.00’da “Van İlinin Çevre ve Şehircilik Alanındaki Sorunları ve Çözüm Önerileri” gündemiyle Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve beraberindeki bakanlık bürokratlarının katılımıyla Elite World Otelde gerçekleştirilecek.

        Bugüne kadarki toplantılarında Van’ın öncelikli sorunlarını ele alarak farkındalık oluşturmaya ve çözüm üretmeye çalışan platform, bu kez Van ilinin “Çevre ve Şehircilik” alanındaki sorun ve çözüm önerilerini masaya yatıracak.

        Van Güçbirliği Platformu; mütevelli heyeti, yönetim kurulu, ihtisas komisyonları ve sekretaryadan oluşuyor. Mütevelli heyeti başkanlığını Van Milletvekili Prof. Dr. Beşir Atalay’ın, yönetim kurulu başkanlığını ise Van Valisi Murat Zorluoğlu’nun üstlendiği Van Güçbirliği Platformu’nun sekretaryasını Van Valiliği ile Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) yürütüyor. Platformun üyeleri arasında ise vali, milletvekilleri, belediye başkanları, rektör, meslek kuruluşları ve meslek odaları başkanları, iş dünyası ve sanayicilerin temsilcileri, sendika, vakıf ve basın kuruluşlarının temsilcileri bulunuyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa