Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van’ın Erciş Fen Lisesi tarafından ‘Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 4006 Bilim Fuarı’ sergisi açıldı.

        Kışla Mahallesi’ndeki lisede açılan fuara Erciş 108. Alay Komutanı Albay Kamil Tumba, Erciş İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Kurbani Özdaş, Türk Halk Müziği Sanatçısı Ünal Zorer, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ile çok sayıda davetli katıldı. Sergide konuşan Okul Müdürü Miraç Akan, yıl boyunca hazırlanan 48 projede, 83 öğrencinin öğretmenleri ile birlikte emek harcadığını belirtti.

        Erciş 108. Alay Komutanı Albay Kamil Tumba ise, çalışmalarından dolayı öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik etti.

        Protokol üyeleri, daha sonra Türk Halk Müziği Sanatçısı Ünal Zorer’in gönderdiği 6 bin 500 adet kitaptan oluşan ve okul idaresi tarafından sanatçının adını taşıyan okul kütüphanesini törenle hizmete açtı.

        Sanatçı Zorer, öğrencilerin mezuniyet töreninin de bulunduğu günde ayrıca okul bahçesinde düzenlenen konserde sevilen türkülerini seslendirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa