Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Prof. Dr. Dursun Odabaş Tıp Merkezi'nde tedavi gören lösemili çocukları ziyaret etti.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 2-8 Kasım "Lösemili Çocuklar Haftası" dolayısıyla hastaneye giden Akman, Başhekim Prof. Dr. Kamuran Karaman ve Hastane Müdürü Sefer Kuşan tarafından karşılandı.

        Hastanede tedavi görün çocukları ziyaret eden, sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi alan Akman, her yıl çocuklara moral ziyaretinde bulunduğunu belirtti.

        Çabalarından dolayı sağlık çalışanlarına teşekkür eden Akman, "Belediye olarak çocuklarımıza verdiğimiz destekler bundan sonra da devam edecektir." dedi.

        Tedavi sürecinde ziyaret edilen çocuklara verilen moralin önemli olduğunu belirten Karaman ise "Ziyaret ve etkinlikleri faydalı buluyorum. Doktorlarımız, hemşirelerimiz ve tüm personelimizle hepimiz bu ekibin bir parçasıyız. Çocuklarımızın bir an önce sağlığına kavuşması için elimizden geleni yapıyoruz. Siz de gereken desteği sağlıyorsunuz. Çocuklarımız adına sizlere teşekkür ederiz." diye konuştu.

        Hastanede tedavi gören çocuklara, okuma kitapları, satranç, çay fincanı, oyuncaklar ile kişisel bakım ve temizlik malzemeleri hediye edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa