Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN (AA) - Van Valisi Murat Zorluoğlu, özel harekat polisleri ve aileleriyle iftar yaptı.

        Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda takviye olarak görevlendirilen ve başarıyla tamamlanan operasyonun ardından Van'a dönen özel harekat polisleri ve eşleriyle iftarda bir araya geldi.

        Edremit sahilindeki Kocaeli Dostluk Parkı'nda gerçekleştirilen iftar programına ev sahipliği yapan ve polisler tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Zorluoğlu ve eşi, aynı masa etrafında bir araya geldikleri özel harekat polisleri ve eşleriyle oruç açıp sohbet etti.

        Sevcan Zorluoğlu da polis çocuklarına çeşitli hediyeler verdi.

        Fotoğraf da çektirilen iftar programına vali yardımcıları Mehmet Parlak ve Sinan Aslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan ve eşi Dilek Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ve çok sayıda polis memuru katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa