Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Voleybol VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura yükseldi - VAkıfbank Minchanka maç sonucu - Voleybol Haberleri

        Voleybol CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi 3. tur rövanş karşılaşmasında son şampiyon VakıfBank, Belarus temsilcisi Minchanka'yı 3-0 yendi. İlk maçı da aynı skorla kazanan VakıfBank, bu sonucun ardından tur atlamayı başardı.

        Birinci sete VakıfBank iyi başladı. Ev sahibi ekip, Rasic'in ortadan kazandığı sayı ile teknik molayı 8-7 önde geçti. Minsk, ikinci teknik molayı 16-13 önde kapatmasına rağmen, VakıfBank Zhu Ting ve Sloetjes'in smaç sayılarıyla skoru 19-19'da eşitledi ve seti de 25-21 üstün kapattı.

        İkinci sette Minchanka ilk teknik molayı 8-7 önde geçti. Skoru 9-9'da eşitleyen VakıfBank, attığı taktik servislerle ikinci teknik molayı 16-10 üstün kapattı ve seti 25-16 önde tamamladı.

        REKLAM

        Üçüncü sete sarı-siyahlı takım genç sporcuları da sahaya sürerek başladı. Teknik molaları 8-5 ve 16-8 önde geçen VakıfBank, seti 25-16 maçı da 3-0 kazandı.

        VAKIFBANK: 3 - MINCHANKA: 0

        SALON:Vakıfbank Spor Sarayı

        HAKEMLER: Viktor Kozlovsky (Ukrayna), Sascha Stanisic (İsviçre)

        VAKIFBANK:Gözde Kırdar, Rasic, Sloetjes, Zhu Ting, Kübra Çalışkan, Naz Akyol (Gizem Güner, Cansu Özbay, Melis Gürkaynak, Ayça Aykaç, Robinson, Tuğba Şenoğlu, Melis Durul, Zehra Güneş)

        MINCHANKA:Palcheuskaya, Smirnova, Stoliar, Kavalchuk, Sakolchyk, Barycevich (Fedaryuchuk-L, Hryshkevic)

        SETLER: 25-21, 25-16, 25-16

        SÜRE:77 dakika (27, 25, 25)

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa