Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Ünlülerin Cadılar Bayramı kostümleri

        Sinema, müzik, moda, iş ve siyaset dünyasının ünlü isimleri, Cadılar Bayramı (Halloween) kostümleriyle bu yıl da çok konuşuldu. Gazete Habertürk'te yer alan habere göre Cadılar Bayramı’nın kökeninin, 2000 yıl öncesinde eski Kelt kültürüne kadar uzandığı söyleniyor. Keltler, 31 Ekim’de kışın başlangıcını maskeler, danslar ve ölüm kültüyle kutluyordu. Ancak 835 yılından bu yana 1 Kasım’da Azizler Günü kutlanıyor.

        KURT ADAM OLDU

        Efsanevi pop yıldızı Michael Jackson'ın 1983’teki Thriller müzik videosundaki kurt adama dönüşen Alman model Heidi Klum, saatler süren makyajını sosyal medya hesabından paylaştı. Klum ayrıca etrafına bir grup ‘zombi’ alarak klibin bir bölümünü de yeniden canlandırdı.

        REKLAM

        BABASININ KOSTÜMÜ

        ABD Başkanı Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr., Cadılar Bayramı kostümü seçimini babasından yana kullandı. Babasının maskesini takan Trump Jr., üzerine de ABD bayrağını geçirdi. Ancak bu hareketi, “Piyasa yapma” diye eleştirildi.

        KARA KEDİ

        Ünlü model Gigi Hadid ve şarkıcı Zayn Malik, süper kahraman kostümlerine büründü. Hadid The Black Cat’a, Malik ise Örümcek Adam’a dönüştü.

        POWERPUFF GIRLS

        22’nci yaşına basan ABD’li top model Kendall Jenner, Cadılar Bayramı ve doğum günü kutlamasını bir arada yaptı. Ünlü model Powerpuff Girls çizgi filmindeki Buttercup, yakın arkadaşı Hailey Baldwin ise Bubbels karakterinin kostümleriyle yürek hoplattı.

        REKLAM

        OYUNCAK AİLESİ

        Justin Timberlake ve Jessica Biel, oğulları Silas’la birlikte Cadılar Bayramı’nda Toy Story (Oyuncak Hikâyesi) filminin karakterleri Buzz Lightyear, Jessie ve Sheriff Woody’nin kostümlerini giydi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa