Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Esra Harmanda'nın keyifli sunumuyla ekrana gelen program "Hayat Güzeldir"de bugün Fizyoterapist Zafer Aksungur bel ve boyun ağrılarıyla ilgili merak edilenleri paylaşırken, Öğretim Üyesi-Yazar Prof. Dr. Uğur Batı kadınlar ve erkekler arasındaki çatışmaların sebepleri neler, evleneceğimiz kişiyi seçerken nelere dikkat etmeliyiz sorularını yanıtlıyor. Beslenme Uzmanı Melis Torluoğlu detoks hakkında merak edilenleri anlatırken, zayıflamaya yardımcı öneriler veriyor.

        • Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Cumartesi Sürprizi", Elif Özkul'un sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. Ahmet Kural - Sıla olayında ismi geçen Ziynet Sali'den sert sözler! Kimleri topa tuttu? Gişe rekoru kıran "Müslüm" filminin olay yaratan sahneleri! Arda Turan, Berkay'la ilgili soruları duyunca ne tepki verdi? Sinan Akçıl - Burcu Kıratlı aşkını Show TV belgeledi! Hülya Avşar'dan, Ahmet Kural - Sıla olayıyla ilgili sorulara "şaşırtan" yanıt!

        • Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu
          13:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu

          Lezzet Yolculuğu'nda Turgay Başyayla, sanatçı kişiliğini türküleri eşliğinde sizlerle buluşturacak. Yörenin lezzetlerini, kimi zaman yöreye özgü restaurantlarda aşçılarımız ile kimi zamansa Anadolu insanının bilgeliğiyle yoğrulmuş ninelerimiz ve teyzelerimizin görsel bir şöleni andıran otantik yemek tarifleriyle sizlere sunacak ve lezzet rüzgarları estirecek. Türkiye'yi karış karış gezip yöresel tatları ekrana taşıyan Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu bugün Ordu'da, Ordu yöresel kahvaltısının sırlarını ekrana getiriyor. Turgay Başyayla, Ordu'nun tarihi çarşılarını geziyor. Süt reçeli, Ordu bandıması, kızarmış erişte anlatılıyor. Ordu döneri, ısırgan çorbası, pazı diblesi yapılıyor. Ordu köftesinin ve turşusunun püf noktaları anlatılıyor. Kuzu tandır, sebzeli güveç, pilav arası kavurma yapılıyor, müzik ekibinin yöresel türküleri eşliğinde sunuluyor.

        • Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          14:00

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Yeni Gelin 'Dizi'
          20:00

          Yeni Gelin 'Dizi'

          Hazar ölümle burun buruna gelen Bella'yı büyük bir tehlikeden kurtardı. Kağan'la mutlu günlerine geri dönmek isteyen Nazgül yine de evlilik sözleşmesini imzalamadı. Umudunu günden güne kaybeden, ayağa kalkmak isteyen Hazar ameliyat masasına yattı. Ameliyattan başarıyla çıkan Hazar yürümeye başlayarak herkesi sevindirdi. Geçen beş ay sonrası Bella'nın hamileliği ilerlerken, Gökhan uzman çavuşluğa kabul edilerek Bozoklarla vedalaştı. Türkmen ve Kör Hasan'ın nişanında gönüllerince eğlenen Bozoklar, uzun zaman sonra rahat bir nefes aldı. Uyandığında yanında Ayşe ve Möhteber'i bulan Kalender Ağa oyuna geldiğinden habersizdi.

        • Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        • Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        • Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:15

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)